Риана

Точно така, според Variety Риана – или както ние й казваме Раханчето – ще е поредният популярен музикален изпълнител, който ще опорочава киноизкуството. Тя ще се присъедини към кастинга на режисираната от Питър Бърг екранизация по доста популярната игра Battleship.

По принцип сме се напатили от жалките опити на супер амбициозни певачки и само трябва да споменем имената на Мадона, Бритни Спиърс, Джесика Симпсън или Марая Кери, за да ви стане ясно колко грозни могат да станат нещата. Разликата този път е, че всъщност намираме Риана интересна и секси и не бихме имали нищо против да си опъне чадърчето пред нас на плажа – ако ни позволите една такава тематична метафора.

Освен всичко друго имаме вяра, че Питър Бърг, който адски харесваме – „Много лоши неща” е сред най-любимите ни филми – няма да я остави да си развява байряка само защото няколко милиона тийнейджъри смятат, че е много яка.

„Battleship”, който би трябвало да видим по екраните на 25 май 2012, ще е приключенски екшън за морските (и земни, и въздушни) битки между хората и извънземни, дошли на Земята, не за да я превземат, а за да построят енергиен източник насред океана. Очаква се сценарият на Джон и Ерих Хьобер да представи сблъсъка и от гледната точка на извънземните – явно ще можем сами да си изберем страна, като в истинската игра.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Дано се получи старта в киното за Риана заслужава га а и има излъчване което би трябвало да попадне на зрителите.

  2. Малоумната, дразнеща, примитивна Риана прилича на шибан клингон; заслужава роля като статист в някой малоумен sequel на "Стар Т(р)ек".