Трейлърът на “Middle Men”

„Годината е 1995-та. Във всеки дом има видео. Музиката все още се купува от магазини. А светът говори за чисто новичкото изобретение, наречено интернет.” От тогава насетне всичко е история. Или пък порно. Зависи от гледната точка.

За какво става въпрос? Ами, за истинската история на пичовете, на които им хрумва идеята, че могат да снимат готини мацки и да ги качват в нета, като междувременно революционизират начина, по който днес голяма част от световните потребители плащат с кредитните си карти за дневната си доза порно.

http://www.youtube.com/watch?v=Am_T56uOOnw

Доколкото разбираме, образът на Крис Малик, изигран от Люк Уилсън, е силно изменен заради целите на драматизма, но всичко останало е максимално близо до действителния дух на събитията.
Освен Уилсън в останалите роли ще видим Джеймс Кан, Джовани Рибизи, Гейбриъл Махт, Кейси Грамър, Кевин Полък, Лора Рамзи, Джасинда Барет и Робърт Форстър. Сценарист и режисьор на филма е Джордж Гало, познат ни от „Среднощно препускане”, „Двойна печалба”, „29th Street”, „Trapped in Paradise” и „Local Color”.

„Middle Men” се очаква по кината през август тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *