Станли Тучи в „Капитан Америка”

Никога не сме срещали човек, който знае кой е Станли Тучи, но не го смята за страхотен актьор. Никога не сме чували „Неее, нещо не ме кефи.” Не и за Станли Тучи. Но въпреки това той си остава недооценен и от масовия зрител, и от Холивуд. Да се надяваме, че най-новата му роля ще промени това, но честно казано тя ни звучи прекалено малка.

От „Empire” обявяват, че Тучи ще играе доктор Ейбрахам Ърскин в „Captain America: The First Avenger”, който започва снимки в края на месеца и запълва актьорския си екип с невероятна скорост. В оригиналния комикс доктор Ърскин е ученият, отговорен за серума „Супер-войник”, който превръща Стив Роджърс в небезизвестният Капитан Америка. Имайте предвид обаче, че Стив е единственият супер-войник, защото докторът… е възпрепятстван и не може да създаде още от скъпоценния серум.

Какво пък, Джо Джонстън може да захвърли оригинала, да пренапише сценария, да пренебрегне останалите актьори (Крис Евънс, Хюго Уийвинг, Хейли Атуел, Томи Лий Джоунс, Нийл Макдоноу, Себастиян Стан и Тоби Джоунс), да каже „Да вървят по дяволите Холивуд и феновете” и да даде на Станли повечко екранно време. Ама не разчитайте много.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *