Ранна „Трон” Коледа

Тъкмо се оплаквахме, че днес е поредният „slow day” и изведнъж от „Collider” ни изненадаха не просто с новина, ами направо със списък с коледни подаръци, които всъщност ще се появят октомври месец и дотогава просто няма да сме спестили достатъчно. Да, става дума за екшън фигурите и останалия мърчандайзинг от „Tron: Legacy”.

Предупреждаваме всички фенове на „Трон”, крайната сума не е никак скромна, а абсолютно всички от току-що представените от „Disney” играчки си заслужават: различни конзоли за видеоигри, компютърни екстри, плакати, раници, сноуборд обувки, химикалки и разбира се, жестоки екшън фигури.

TRON-iPod-Dock

TRON-Legacy-Backpack

Tron-Legacy-Snowboard-Boot-by-Burton

Tron-Legacy-Light-Runner-ballpoint-pen

Порадвайте се на светлинките, обърнете внимание на чудото наречено „impulse light projection technology” и вижте сами за какво geek съкровище говорим:

Децата днес са толкова разглезени, да не говорим за феновете. Както всеки отговорен и възрастен човек знае, това са абсолютно излишни боклуци, които само събират прах и никога повече няма и да ги погледнеш…
За нас клавиатурата (само 129 долара), TRON Zero G Light Cycle (само 35 долара), и TRON 12” Impulse Projection Action Figures с лицето на Сам (40 долара), моля. Ууу-у, и слушалките. И обувките! Задължително!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *