Колин Фърт и Скарлет

Последната новина, която съобщихме за подготвяния от Дани Бойл трилър „Trance”, който трябва да бъде заснет преди Бойл да започне подготовка по режисурата на Летните олимпийски игри през 2012, бе, че Майкъл Фасбендър по една или друга причина няма да участва във филма, а неговото място ще бъде заето от колегата му от „Х-Мен: Първа вълна” Джеймс Макавой.

Тогава споменахме, че Макавой по ни пасва за ролята на асистент в аукционна къща отколкото за главатар на банда и изглежда сме били прави, защото „Variety”, обявиха, че той със сигурност няма да е бандит, а ще изпълнява съвсем различна роля. Сега от Twitch потвърждават това и разкриват, че човекът, който ще замени Фасбендър, ще бъде Колин Фърт. Освен това те съобщиха и отличната новина, че Скарлет Йохансон е една от основните кандидатки за главната женска роля. Информацията е, че те двамата са личният избор на Бойл, но все още не са отправени официални предложения.

Ако по линия на Скарлет нещо се разпадне, следващите най-вероятни кандидатки за ролята са Зоуи Салдана и изключително красивата Мелани Тиери. С други думи, каквото и да стане ние ще сме доволни.

“Асистент в аукционна къща замисля обир, който трябва да изпълни заедно с група крадци, но след удар по главата се събужда с амнезия. Той е единственият, който знае местонахождението на картината и след многократни неуспешни опити да си спомни точното място, групата започва да го подозира в двойна игра и наема жена хипнотизатор, която да измъкне информацията от главата му.”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Много странно, системата беше разпознала този коментар като спам! Може би защото си позволяваш да говориш така за МОЯТА любима! 🙂 🙂 🙂

  2. Дринов,сега какво авторски права ли трябва да плащам,ако искаш мога само една бира да са отплатя и толкова.Все пак криза е. 😀