Задава ли се 5-ти “Умирай трудно”?

Наскоро по повод пресконференцията на „Скатавки”, Брус Уилис спомена за възможността да видим пети филм от поредицата, при това в най-скоро време. Както знаем обаче, звездите честичко си приказват неща, които имат тенденцията да не се случват или пък ако все пак станат, то е след години, затова и не му обърнахме особено внимание.

Днес в потвърждение на думите му от „Empire” чрез „THR” съобщават, че “Fox” водят преговори със Скип Уудс, който да напише сценария на филма, доста умело и забавно озаглавен от екипа на списанието като „Умирай трудно с проходилка”.

Реално погледнат, четворката – към която имахме забележки, но като цяло ни беше забавна – успя да докара някой друг долар, затова няма да се учудим, ако наистина петицата стане факт. Малко ни притеснява обаче името на Уудс, който засега може да се похвали само с посредствените „Hitman”, „Х-мен Началото: Върколак” и „Парола: Риба меч”.

От „Slashfilm” пък правят едно леко предположение базирано на изказване от Уилис, че серията има нужда да стане с по-широк размах. След като в първия филм действието се развива в една сграда, във втория на летище, после в Ню Йорк, а накрая става въпрос за целите Съединени щати, логично изглежда да се предположи, че в пета част Джон Маклейн ще спасява света.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Господи, каква филмография! „Hitman”, „Х-мен Началото: Върколак” и „Парола: Риба меч”?!!! Май проходилката ще е по-зле и от четворката!