Wile E. Coyote

Изчетохме един тон материали за Looney Tunes, за това как от WB се провалиха в опита са да възкресят класическите образи с трагедията „The Loonatics Unleashed“ и как идеята им да създадат успешна кино поредица с Looney Tunes: Back in Actionтака и не се получи, но ние въобще няма да влизаме в такива подробности.

Просто искахме да споделим добрата новина, че един от най-любимите ни образи на всички времена, Уайли Койоти, се завръща на голям екран при това в 3D. Честно да ви кажем, това е най-добрата 3D новина, която сме чували някога. Просто не можем да си представим колко яко ще изглежда този непоправим идиот Койота в три измерения. Разбира се от „Warner” са ни подготвили и други от класическите си образи, но единствената информация, с която разполагаме до момента е тази, че засега са поръчани три (от общо шест одобрени) кино серии, първата от които ще е със споменатия печален образ и ще дебютира пред  „Cats &  Dogs: The Revenge of Kitty Galore”, който се очаква по кината през юли.

Ако сте притеснени за това как ще изглеждат нещата визуално, според първоначалната информация класическият дизайн на героите и типът хумор ще бъдат запазени, но анимацията ще бъде леко пипната откъм фотореалистичност и разбира се, ще бъде изцяло създадена на компютър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *