Станете свидетели на „The Last Exorcism”

До вчера Илай Рот разчиташе на името на приятеля си Тарнатино да рекламира по-добре филмите си, а днес самият той е използван за маркетингов лост за популяризирането на по-малки хорър заглавия. Знаем, че той не е сред най-обичаните режисьори и актьори – с изпълнението си в „Гадни копилета” успя да разгневи доста хора (не и нас обаче) – но трябва да признаем, че човекът притежава известен стил.

„The Last Exorcism” е новото заглавие на „Cotton” и разказва за евангелисткия пастор Маркъс Котън, който от години извършва религиозни практики като екзорсизъм. В последно врене обаче, той е загубил вярата си в това, което прави и е твърдо решен да се откаже от попрището си. Но преди да се оттегли, той се съгласява екип от документалисти да заснеме последния му екзорсизъм и както може да се очаква, нещата не протичат според плана.

Филмът, дело на режисьора Даниъл Стам („A Necessary Death”), е заснет в традициите на „Проклятието Блеър”, „[REC]” и „Paranormal Activity” и като гледаме накъде вървят нещата – да ставаме свидетели на все повече и повече подобни филми – той има шанс да бъде един от последните оригинални проекти от този тип.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Ааа, Илай е страшен симпатяга, много е забавен, какво не му харесват. А това изглежда добро, макар че трейлърите са точно за това 🙂

  2. И аз се чудя, защо не го харесват. 🙂 Не съм най-големия почитател на "Cabin Fever", но "Hostel" ме кефи, а като Беър Джу :))) в Копилетата си беше номер едно кретен. 🙂

  3. Ооо, в Копилетата е върховен просто, няма втори!! А Хостел има къде да се пипне, ама е една невероятно-добра-лигня, от която получаваш полу-духовен-кървав оргазъм 😀 ох, много интелектуално стана..