Life is a fucking rodeo, and I’m going to suck the nectar out of it and fuck it raw until the wheels come off.
Life is a fucking rodeo, and I’m going to suck the nectar out of it and fuck it raw until the wheels come off.

Излезе вторият трейлър на един от филмите, които следим с детинско въодушевление и потъркваме доволно ръце като се сетим за идиотщината, която ни очаква – „The Beach Bum“ на Хармъни Корин. И за разлика от първия тийзър, тук вече виждаме и доста по-голяма част от историята, а не само стилистиката на надрусаните приключения на Муундог и заобикалящите го пъстроцветни герои.

Оптимистите в нас, каквито Муундог (Матю Маконъхи) би искал да бъдем, вече нареждат „The Beach Bum” към великите стоунър-комедий от последните години, но ще се опитаме да се сдържим, докато го изгледаме. За сега вижте новия трейлър тук:

Този трейлър вече ни показва каква ще е завръзката на филма, защото все пак колкото и да ни забавляваше идеята да гледаме Матю Маконъхи и Snoop Dogg как пушат коз в продължение на час и половина, все пак знаем, че от това цял филм нямаше да излезе. Става ясно, че Муундог не е просто друсалка – той е писател, следващ гордата традиция на велики американски писатели да са ужасяващи пияници, като Чарлс Буковски и Ърнест Хемингуей. Съответно по тяхния пример и той ще се опита да напише следващия „велик американски роман, а след това ще си направи оргия”, както казва в сцена от трейлъра.

Явно по някакви стечения на обстоятелствата, Муундог е принуден в един момент да се откъсне от живота си на постоянно парти и да седне да пише на пишеща машина. Същевременно има явно и някаква сюжетна линия за това, че трябва да се покайва пред закона. Освен това явно и се сприятелява с героя на Зак Ефрон, който изглежда като хипи, но е постоянно с хендсфрий. Не става точно ясен редът на събитията от трейлъра, което всъщност много ни радва.

Това, което е най-важно обаче – отново се убеждаваме, че „The Beach Bum” ще бъде удоволствие за сетивата – всяка една сцена от трейлъра, всеки един пейзаж и всяка една многоцветна хавайска риза на Муундог ни убеждават в това. Изключително ярките цветове се сработват с провлачения говор на Маконъхи и ни подсказват, че това ще бъде кино-преживяване, което ще ни пренесе на хамака до плажа, с бира в ръка и забравили  стреса далеч зад нас. Добавяме към това и каст от поддържащи роли, които просто обичаме да гледаме, като Snoop Dogg, Айла Фишър и Мартин Лоурънс, и ни очаква едно чисто приятно и фундаментално лятно приключение (нищо, че ще излезе на 22 март).

Прилагаме и новия плакат, който също поддържа пищната и ярка цветова гама, но няма да бие любимия ни първи на Маконъхи с розовия пеньоар.

beach_bum_xlg

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments