Мел Гибсън

Интернет ври и кипи по въпроса вече няколко дни, но ние не искахме да съобщаваме новината, преди да бъде потвърдена. Е, според New York Post (и с потвърждение от MTV) вече е сигурно – Мел Гибсън ще пробва поредното възраждане на кариерата си, този път с „Последният ергенски запой 2”.

Не искаме да изпадаме в подробности около проблемите на Гибсън преди няколко години и отново тази година – не ни вълнуват, а ако сте любопитни и по една или друга причина сте ги пропуснали, лесно ще се ориентирате онлайн. Вместо това да обобщим какво знаем за продължението на хита „Ергенски запой”. Режисьор отново ще е Тод Филипс, Брадли Купър, Зак Галифанакис, Ед Хелмс и Джъстин Барта ще се завърнат, както и Кен Джонг, но за съжаление „в сценария няма място” за Хедър Греъм.

Мел Гибсън пък ще има поява, подобна на ролята на Майк Тайсън в първия филм. Гибсън, когото напоследък по примера на Бруно наричаме „Фюрерът”, ще е татуировчик, с който нашите герои се запознават най-вероятно в Тайланд, където се развива основната част от действието на филма. Но на самият Гибсън няма да му се наложи да пътува – неговата роля ще бъде заснета в Лос Анжелис, в рамките на две седмици.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *