Като върли почитатели на филмови „шедьоври” като „Plan 9 from Outer Space”, „Патокът Хауърд” или дори „Бойно поле Земя”, обожаваме да гледаме бездарни евтинджоси. Но да си признаем честно, смятаният от тесен кръг почитатели за класика (това между другото е едно от определенията за култов) „Troll 2” някак си не успява да ни влезе под кожата. Няколко пъти сме правили опит да го изгледаме целия, но болката е прекалено силна. Последният път когато Конан О’Брайън (най-големият, ever!) в качеството си на новата Опра, предложи филма на вниманието на публиката, решихме да се пробваме отново. Уви и този път беше неуспешен.

Сега, след има няма няколко месеца, назрява момент за пореден опит и този път сме абсолютно убедени, че ще устискаме до края. Желанието ни да се пробваме е подсилено от документалния филм на Майкъл Стивънсън „The Best Worst Movie”, за който виждаме и чуваме само прекрасни неща. За съжаление, нямаме шанс да го видим преди излизането му на DVD или Blu-ray.

Поредният дразнител, който засилва скомината ни, се явяват тези постери, които са дело на дизайнера Tyler Stout. Какво да кажем за него, освен че мразим да проверяваме интернет страницата му, тъй като можем само да стоим и да плачем. Човек убиваме за някой от плакатите му на „Нещото”, „Зов за завръщане”, „Големия Лебовски”, „Робокоп” или …абе, на който и да филм.

best_worst_movie_poster_theatrical

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *