toy-story-3

От “Форум Филм България” разпространиха новината, че един български фен на поредицата „Играта на играчките” ще получи уникален шанс да озвучи някой от новите герои,  които ще направят дебюта си в предстоящата трета част от серията.

Уникален шанс наистина, защото победителят не само ще има възможност да види как се случва магията на озвучаването, но предполагаме, че ще може и да се запознае с някои от звездите на българското кино и театър, които са ангажирани в процеса.

За повече информация чететe в официалния прес релийс:

„Запиши гласа си – стани звезда” е посланието на играта, която от днес дава възможност фен на филма да озвучи един от новите герои в третата част на култовата анимация „Играта на играчките” 3. На адрес – www.vbox7.com/toystory всеки ще има възможност да запише гласа си като покаже творчески умения и въображение. Победителят, който ще има шанса да озвучи един от новите герои в касовия филм, ще бъде избран от киноразпространителите Форум Филм и озвучаващото студио Александра аудио, а първите петима, събрали най-много гласове ще получат специални покани за двама за премиерата на 18 юни 2010г.

Междувременно, миналия уикенд няколко от актьорите, които озвучават на английски новите герои в третата част на филма, направиха истинско шоу по време на фестивала на комиксите WonderCon 2010 в Сан Франциско. В компанията на режисьора Лий Ънкрич, продуцента Дарла Андерсън и с помощта на човек от публиката, гласовете на новите герои Трикси (озвучен от Катрин Шаал) и Златорог (с гласа на Джеф Гарлин) оживяха на сцената, показвайки малка част от филма. Зрителите останаха впечатлени и с наближаването на премиерата нетърпението им расте. Феновете бяха зарадвани и от новината, че специално за „Играта на Играчките” 3 Ранди Нюман, автор на музиката към предишните две части, е подготвил още оригинални парчета.

В „Играта на играчките” 3 познатият на зрителите Анди вече е 18 годишен и трябва да постъпи в колеж. Баз, Уди и останалите любими играчки на момчето са притеснени за неясното си бъдеще. В новия си дом героите се сблъскват с върволица от непознати дечурлига, нетърпеливи да разчовъркат интересните си нови познанйници. Играчките се срещат с другите обитатели на детския свят като хаосът става още по-пълен, когато играчките се опитват да се държат заедно, така че „никой да не бъде изоставен”. Сред многобройните вълнуващи ситуации в новият им дом е срещата на Барби и Кен (с гласа на Майкъл Кийтън). Филмът със сигурност е дългоочакваното свежо попълнение от Pixar за това лято, което ще ви разсмее, ще ви натъжи и най-важното – ще ви въвлече в удивителни приключения.
Премиерата на щурата история е на 18 юни 2010 в 3D киносалоните и Mtel IMAX 3D. Актуалните новини за света на играчките може да следите на фен страницата на филма във Фейсбук.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *