Костюмът на Green Lantern CG

От „SlashFilm” съобщават, че множество от техните източници потвърждават слуха, че костюмът на Green Lantern ще е изцяло компютърно генериран. Изглежда, че специалното трико, което Рейнолдс е носил на снимачната площадка е подобно на това, което Били Кръдъп е носил за сцените с доктор Манхатън по време на снимките на „Пазителите”.

Отговорникът по костюмите Ngila Dickson („Властелинът на пръстените”, „Последният самурай”) е била изправена пред предизвикателството да намери начин да създаде костюм, който да се различава от всички досегашни опити в тази сфера предвид, че той е създаден от извънземния пръстен и би трябвало да изглежда…ами, извънземно. Също така той трябва да може да се сменя многократно по време на отделните сцени и естествено, това е довело до идеята за компютърно генериран костюм.

Признаваме си, че в първия момент не останахме никак доволни от новината. След това обаче, имахме възможност да помислим по въпроса и сега сме по-скоро убедени, че от това може да излезе нещо интересно. Защото по всичко изглежда, че решението не е самоцелно и зад него има някакъв смисъл.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *