WTF трейлър на седмицата: „Dracula: The Original Living Vampire“ с Майкъл Айрънсайд

 

Предполагаме, че всички знаете какво означава понятието „mockbuster”. Това обикновено е филм с нисък бюджет (често и липса на каквито и да е качества), който се опитва да изкара пари на гърба на голям блокбъстър. Примери много, няма да навлизаме в подробности. Едни от кралете на този тип филми и на пошлото лошо кино като цяло са нашите любимци от The Asylum. Компанията е специализирана в нискобюджетни продукции, които като цяло копират безсрамно вече познати идеи.

Днешното предложение в рубриката ни „WTF трейлър на седмицата” не е толкова шокиращо или абсурдно колкото много от останалите ни кандидати. Все пак обаче този филм е определен като „mockbuster” и името е най-голямото WTF в цялата ситуация. Създателите му са решили да се възползват от предстоящата премиера на „Morbius”, но са отишли една крачка по-далеч. Представяме ви „Dracula: The Original Living Vampire”.

Вижте рекламата:

На всички е ясно, че единственото общо нещо между двете заглавия са вампирите и думичките „living vampire”. Все пак трябва да признаем, че за продукция на The Asylum изглежда една идея по-добре от повечето им опити за… кино. „Dracula: The Original Living Vampire” е в крак с всички модерни политкоректни тенденции. Познатият образ на Ейбрахам Ван Хелсинг тук е заменен от Амелия Ван Хелсинг, която ще се опита да разгадае мистерията около убийствата на множество млади момичета. Нещата се усложняват щом нейната приятелка бива отвлечена. Всички следи водят до граф Дракула. Амелия ще трябва да преосмисли своите разбирания за света и да приеме, че понякога чудовищата могат да бъдат буквални.

Dracula: The Original Living Vampire” е режисиран от Максимилиан Елфелт по сценарий на Майкъл Варати. В ролите ще видим Майкъл Айрънсайд, Джейк Хърбърт, Кристин Праутри, Стюарт Пакър и други.

Премиерата на филма се състоя изминалия петък, 28 януари.

wtf-dracula-poster-020220130

коментари
 
Отговорете »

 
 • Rockfan
  2022-01-30 at 21:16

  Тц, в ролята на Амелия Ван Хелсинг задължително трябваше да е Марчито Бакалова! И след това, естествено- номинация за (най-малко) един „Оскар“ 😀 …

  Отговор

  • МарчИту
   2022-01-30 at 23:10

   То пък бива злоба…
   От нищо непостигнали плъхове и нищожества.


  • Rockfan
   2022-01-31 at 11:51

   Ооооо, МарчИИИИИИ! И аз тъ обичам 😀 !!!


  • Rockfan
   2022-01-31 at 12:02

   А, да, и разбира се МарчИту, знам чи не си Марчиту :) . То истинското, орижинал МарчИ е заето да прави световна кино-кариера 😀 😀 😀 и няма време да са занимава с „нищо непостигнали плъхове и нищожества“ :) . Ма все пак, ни мо’а да не допълня- на фона на участието и ролята на нашата свИтовна кино-звИздЪ в изгъзицата „Борат“, „непостигнал нищо плъх и нищожество“ си звучи направо кат’ комплимент 😀 …


 • UZUMAKI
  2022-01-31 at 23:22

  Айрънсайд тотално е сдал :)

  Отговор

  • Silentium
   2022-02-02 at 04:36

   Ерик Робъртс води по този показател 😀


  • UZUMAKI
   2022-02-02 at 05:56

   А Брус Уилис може скоро да задмине и двамата 😀


 • vivo
  2022-02-09 at 20:39

  Уве Боу отвсякъде!

  Отговор

Коментирайте