В бушуващата „стрийминг война“ е ясно, че има компании, които са далеч напред в класациите, радват се на популярност и печалби и такива, които все още се борят да се установят и да привлекат потребители. Заради това някои от по-изоставащите стрийминг платформи вероятно ще са по-мотивирани да привличат интересни и привлекателни за публиката артисти, чиито произведения има шанс да им донесат по-широк интерес.

В тази посока ни се вижда решението на платформата на NBC Peacock, която е сключила сделка с Райън Джонсън да напише, режисира и продуцира 10-епизоден мини-сериал, наречен „Poker Face”. Сериалът ще представлява мистерия, всеки епизод ще бъде отделен случай за разрешаване, а в главната роля ще видим неповторимата Наташа Лион. Лион от години се подвизава по комедийната сцена в Америка, но повечето от нас я откриха със страхотната ѝ роля в авторския ѝ сериал „Russian Doll”.

nl20210418

Смятаме за повече от страхотна новината, че Джонсън ще режисира и напише нова поредица мистерии, след като толкова ни хареса „Вади ножовете“, пък и по принцип се интересуваме от всичко, с което той се занимава, няма никакъв шанс да пропуснем такъв проект. Предвид, че той самият казва, че това е жанрът, който най-много обича, със сигурност ще си струва гледането – ясно е, че Джонсън вирее най-вече, когато му е дадено да прави наистина това, от което се интересува. Според източници, близки до проекта, „Poker Face” ще бъде вдъхновен от старомодните криминални мистерии, популярни през 70-те и 80-те години, но ще бъде и напълно оригинален и със собствен стил.

Ето го пълното изказване на Райън Джонсън за новия проект:

Много се вълнувам да се захвана с типа забавни мистерии със „случай на седмицата“, които са ръководени от героите си, от типа, с които аз самият израснах. Това е моето щастливо място. Това, че Наташа ще бъде партньорката ми в това начинание, е истинска мечта, за която перфектният дом е Peacock.

Определено харесваме комбинацията от Наташа Лион и Джонсън. Представяме си, че тя идеално ще се впише в неговото предпочитание да развива нестандартни, обикновено леко неприятни и мрачно забавни герои. „Poker Face” определено ни звучи като правилната следваща стъпка за Джонсън, защото нека не се залъгваме – тази работа с трилогията за „Междузвездни войни“ няма да я бъде, по всяка вероятност за добро, а и без това далеч предпочитаме да гледаме изцяло авторските му произведения.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *