Първи поглед към втори сезон на „The Mandalorian“

от на 2020-09-11
 

Все се опитваме да играем номера „забавѝ, може да излезе трейлър“, но не винаги ни се получава. Не може да се мотаем повече – след успеха на първи сезон, авторите на „The Mandalorian“ нямат търпение да умножат зрителите на Disney+ и са подготвили нови срещи с безстрастния, непоколебим воин, изигран обрано и… маскирано от Педро Паскал.

Преди няколко дни в интервю за Entertainment Weekly Джон Фавро, като създател и изпълнителен продуцент на поредицата, представи първите официални кадри от сезон 2. Той самият си обяснява всеобщото благосклонно отношение към приключенията на самотния наемник с принципно по-ниските очаквания към телевизионните формати в сравнение с киното. А и след появата на „бебе Йода“ или „Детето“ вече нещата в мрежата станаха неконтролируеми. Ето как изглеждат главните герои в предстоящия втори сезон на сериала.

mandalorian-season-2-image-2-1536x1024 mandalorian-season-2-1536x1024 mandalorian-season-2-image-2-1-1536x1024 mandalorian-season-2-image-3-1536x1024

Самият Фавро обръща внимание и на факта, че в творческия процес активно участва и Дейв Филони („Star Wars: The Clone Wars“, „Star Wars Rebels“):

Понякога аз предлагам идеи, за които Дейв казва „Не можеш да правиш това в Междузвездни войни!“ След това аз му посочвам примери от филмите в тази вселена, или от „The Clone Wars“, за да подкрепя тезата си. Действам като адвокат, изправен пред съдия, за мен Дейв е това, което Лукас е бил за него самия. Не бих направил нищо, което не е одобрено от Филони, а той е наясно, че историите в света на Междузвездни войни трябва да са забавни и да се променят непрестанно.

Обещанието е, че с увеличението на мащаба и залозите в сюжетите на предстоящия втори сезон, личната история между героя на Педро Паскал и Детето ще се развие по начин, който ще допадне на публиката. Уточненията относно екипа са, че в него се завръщат Темуера Морисън като Боба Фет, Кейти Сакоф ще се появи в ролята на Bo-Katan от „The Clone Wars“, ще се включи и Тимъти Олифант, както и представените в официалните снимки Джина Карано и Карл Уедърс, плюс Джанкарло Еспозито, Емили Суалоу, Омид Абтаи, Вернер Херцог и Ник Нолти. Вижте и кориците на печатното издание на Entertainment Weekly.

EhZFySGXgAAv9HK

EhZFw8lX0AIi6O2

Напомняме отново, че изпълнителни продуценти на сериала са Фавро, Филони, Катлийн Кенеди и Колин Уилсън, заедно с Карън Гилкрайст. Ще ни е интересно кои режисьори са ангажирани, като част от екипа ни с две ръце гласува за Тайка Уайтити (макар че той надали ще има време в пренатоварения си график).

Дебютът на сезон 2 на „The Mandalorian“ се очаква по Disney+ на 30 октомври 2020.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Satyr73
  2020-09-13 at 22:00

  Уникален първи сезон! Чакам с нетърпение…

  Отговор

 • UZUMAKI
  2020-09-14 at 11:04

  Друга част от екипа ни с две ръце гласува против Тайка Уайтити 😀

  Отговор

  • Пламен
   2020-09-14 at 16:54

   Хаха, много ли го мразите?


  • UZUMAKI
   2020-09-14 at 22:32

   Ранните му неща са ми на сърце, но напоследък ме дразни ужасно много :(


 • Пламен
  2020-09-15 at 12:07

  Еми, той малко си действа по класическото рок ен рол клише – станеш ли гоуем милионер и изкуството ти започва да страда хйахаха

  Отговор

Коментирайте