Трейлър и плакати на корейския зомби филм „#Alive“

 

Train to Busan” показа на света, че Южна Корея умее да прави качествени зомби ужаси, които да не са само кръв и вътрешности, а и да носят послание със себе си. Успехът на филма логично амбицира и други режисьори да се възползват от желанието на света да види още и още подобни сюжети. Разбира се, повтаряйки същата схема ще е просто бледо копие, затова мнозина решиха да разнообразят. „Rampart” пренесе действието векове назад във времето, но за съжаление се провали с гръм и трясък в бокс офиса. Поне получи достоен заместник в лицето на сериала „Kingdom”. „The Odd Family: Zombies On Sale” наблегна повече на комедията и абсурдността, но отново не успя да спечели интереса на публиката.

Докато всички чакаме „Peninsula”, мащабното продължение на „Train to Busan”, е време да обърнем поглед и към още един предстоящ зомби филм от Южна Корея, който носи простичкото име „#Alive”.

Вижте и рекламата:

#Alive“ разказва историята на Джун Ву (А-ин Ю), който е самоизолирал се геймър, прекарващ дните си блажено вкъщи. Неизвестен вирус, който превръща хората в кръвожадни зомбита, обаче много скоро ще прекъсне добре изградената му идилия. Джун ще трябва да вкара в действието всичките си умения, за да може да оцелее в екстремната ситуация. На помощ му идва съседката Ю Бин (Шин-Хе Пак). Двамата трябва да обединят усилия и да намерят начин да се спасят от зомбитата в изолирания жилищен комплекс.

Кадрите, които можете да видите по-горе, със сигурност не изглеждат зле и обещават за много екшън, бързи, гладни и прекрасно изглеждащи зомбита и затворени пространства. Точно формулата, която направи и „Train to Busan” толкова успешен. Дали това ще помогне и на „#Alive“, предстои да разберем.

Вижте и двата официални плаката на филма:

06460a8b-9e3e-429b-969e-264ed2ebad78

990fca73-45b8-4279-ac16-74f3cb18e716

#Alive” е режисиран от Ил-хянг Чо. Сценарият е дело на Чо и Мат Найлър. Найлър е помогнал да адаптират собствения му сценарий „Alone”, върху който е базиран корейският филм. В главните роли са А-ин Ю и Шин-Хе Пак.

Премиерата е насрочена за след по-малко от месец на 24 юни. За момента няма информация за разпространение извън Южна Корея, но това сигурно ще се промени през идващите седмици.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте