Следващият филм на Ари Астър ще бъде четиричасова „кошмарна комедия“

от на 2020-06-08
 

Споменавали сме, че нашата „света троица“ на младите жанрови (а и не само) режисьори включва Робърт Егърс, Дейвид Робърт Мичъл и Ари Астър. Вече се запознахме с „бъдещите творчески планове“ на първите двама, а сега обръщаме поглед и към следващия проект и на Астър.

Наскоро режисьорът и сценарист на отличните „Hereditary“ и „Midsommar“ даде интервю за Associated Students Program Board at UC Santa Barbara, в което обсъжда работата по предишните си филми и разкрива детайли за следващия, определяйки го  като „кошмарна комедия“. С това Ари Астър потвърди предишна информация, която гласеше, че третият му филм ще бъде или „zonky nightmare comedy“, или „big, sickly domestic melodrama“. Очевидно се е спрял на първото, но реално за нас няма значение – каквото и да беше, ние сме на линия.

Астър разкри още, че в момента приключва нов вариант на сценария, както и любопитния факт, че филмът ще бъде с продължителност четири часа и с рейтинг „R“. Не сме сигурни дали тази версия ще излезе по екраните, но предвид това, че нa Blu-ray и Digital видяхме тричасов нецензуриран „кът“ на „Midsommar“, нямаме съмнения, че тези четири часа ще видят бял свят по един или друг начин (може и във вариант на мини-сериал – възможностите са много). А ние ще си ги изгледаме с кеф.

Засега това е единственото, което знаем за този проект, но ще следим за всякакви подробности, както и за други начинания на Ари Астър. Наскоро той заяви твърдо  намерение да се развива и като продуцент и дори обяви първия си проект – римейк на корейската култова класика „Save the Green Planet”. Стискаме палци да се получат нещата, с каквото и да се захване.

коментари
 
Отговорете »

 
 • X-Force
  2020-06-08 at 21:28

  Съдейки по хумора му ще бъдат дълги 4 часа… И все пак, чакам с интерес.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2020-06-10 at 15:20

  Супер, бринг ит он :)

  Отговор

  • Milbo
   2020-06-12 at 05:09

   Като си помисли човек – какви интересни новини можехме да четем на български (само от време на време), ако (само от време на време) се следяха новините на да кажем (само един поне от следните езици):

   – японски език
   – френски език
   – италиански език
   – румънски език
   – немски език
   – шведски език
   – ирански език

   Целокупната БГ преса прави това, което виждаме тук – трябва да имаме реалистични очаквания и да сме благодарни в общи линии … За индивиди като Алабалабръмбаров няма надежда и в дългосрочен план …
   Дринов ми се струва, обаче, изпитва достатъчно на брой (вътрешни ) съмнения и той може би е на път да научи, че който не се променя умира …


  • Mad Max
   2020-06-12 at 12:20

   Milbo, пичага, искаш ли да пишеш новини? И без това нищо полезно не правиш с присъствието си тук, така че – хайде, избери си някой от езиците, които си изредил, порови се в тамошната преса и почвай. Имаш пълната свобода. Като начало една новина на ден ще е ок, не вярвам да ти отнеме повече от час, щото все пак ние това го правим вече 10 години, та имаме някаква представа за времето, което изисква, а ти ми изглеждаш достатъчно надъхан да биеш рекорди за продуктивност и да се превърнеш в народен любимец. И няма да се шашкаш, ако някой олигофрен дойде да ти търси сметка в коментарите, защо не си отразил новия сезон на любимата му боза или пък си си позволил да изкажеш лично мнение… дреме ти на пубиса, човече, в крайна сметка всеки има право да е тъп и да го показва както си иска :)))))


 • violator
  2020-06-11 at 19:48

  Дано размисли.

  Отговор

 • Milbo
  2020-06-12 at 16:24

  Mad Maks, това (да се емна да пиша новини) дори на теория не би било възможно на място където вилнеят личности като еди-кой си, където не се редактират коментари, които говорят за ‘маймунярници’, раздават се курове на Джордан Пийл, има неспирни лични нападки и Дринов мълчи като комунист на разпит когато някой харасва Светли …

  Аз отдавна съм си избрал да коментирам само – и ти в общи линии (ако се замислиш) трябва да си ми благодарен…
  Операция Кино е вашия проект – т.е. твоя отговорност, не моя.

  Може би – по-скоро ти трябва да не пишеш по мой адрес когато темата е съвсем друга –

  Ето какво думат едни гайдлайнс на един от наистина добрите вестници – Да ме убиеш, не разбирам как не можеш да разбереш колко по-инклузивни ще бъдете, ако ги спазвате –

  начало на цитата:

  „We are grateful to those who take the time to contribute and look forward to reading your comments.

  BASICS

  Keep it relevant: Off-topic comments may be removed.

  Keep it respectful: Criticise ideas, not people. Avoid offensive language (this includes profanity).

  Keep it neat: Avoid excessive use of bold type and capital letters.

  CIVILITY

  Please do not insult others.

  Disagreements and criticism are fine, but making your comments personal is not.

  Please be polite. We do not allow comments that are needlessly aggressive or rude.

  We are open to strong opinions, but may remove comments deemed to be offensive or threatening in nature.

  Please respect other people’s views and beliefs when contributing.

  Don’t write comments that are abusive, or incite hatred.

  Comments that are discriminatory in nature or make sweeping generalisations about people on the grounds of race, gender, religion, nationality, sexual orientation, disability or age are harmful to our community and not permitted.

  It is not permitted to call other commenters names.“

  край на цитата

  Отговор

  • Mad Max
   2020-06-12 at 16:54

   Именно, Мilbo, много си прав, това е НАШИЯТ проект, точно затова НИЕ сме си избрали да го администрираме по този начин. Какво съдържание ще има вътре, какви новини, какви коментари и как ще си го организираме зависи единствено и само от нас. В тоя ред на мисли, тук цари пазарният принцип – тоест, ако някой не ни харесва, най-просто и елементарно нещо е просто да спре да ни следи. Ти имаш пълната свобода да псуваш, ругаеш и да се пеняваш колкото си искаш, както и ние имаме пълната свобода да ти отвърнем със същото. Имаш обаче и правото да дискутираш кино, да споделяш аргументи и мнение, така че да заформиш дискусия с хора, които имат самочувствие, че разбират от материята. Ние сме ти предоставили всички удобства да правиш и едното, и другото. Напълно твое решение си е какъв вид комуникация ще избереш. Иначе, ако толкова искаш да се рееш в социален балон, където всяко различно мнение ще бъде репресирано от цензура, то ми се струва, че преди 40-50 години щеше да ти е далеч по-комфортно :))))


  • Milbo
   2020-06-12 at 17:33

   Mad Max, ти просто не си в час – и ми преиначаваш думите …

   Въпросните гайдлайнс са от вестника с най-добрата секция за коментари в Европа – със сигурност топ 3 в света.
   Т.е. тази рамка на разговора ама изобщо не е пречка ангажирани хора да коментират помежду си неща, които ги вълнуват.
   Ти си този, който е 40 години назад в пространството и времето като си мислиш, че да се псува добавя каквото и да било към каквото и да било –

   Правото да псуваш не е свобода, а слободия – ти разбираш ли разликата между двете ?

   Може да ти звучи шокиращо – но така както аз нося отговорност за това, което аз си пиша, ти носиш отговорност за това какво всички пишат конкретно тук – ако това не можеш да го разбереш наистина няма смисъл просто –


  • Mad Max
   2020-06-12 at 18:12

   Ама аз не виждам какво те притеснява… като имаш проблем със секцията за коментари в Операцията, напускаш я, отиваш да си оставяш коментарите във „вестника с най-добрата секция за коментари в Европа“ и всичко ще е точно. Искам ясно да разбереш едно нещо, защото ми се струва, че не си съвсем в час – Операцията е сайт, който се поддържа вече 10 години напълно безвъзмездно. Това са над 800 ревюта и над 11 000 новини. Тоест, всеки един от нас и хората, които са си оставили труда на тези страници, отделя от свободното си време, пренебрегва работата и семейството си, за да може да съществува подобна платформа за кино, където всеки киноман да може да споделя страстта си със себеподобни. Това е идеята. Никакви претенции нямаме да се сравняваме с някакви топ издания, даже напротив – държим да не бъдем сравнявани с подобни, особено предвид медийното израждане през последните години.

   А относно псуването – аз лично нямам никакъв проблем да бъда псуван онлайн (колегите ми споделят същото мнение), не виждам защо трябва да ме жегва мнението на някакъв напълно непознат парапитек с два пръста чело, който е сметнал за нужно да тегли една сочна, вместо да коментира кино с реални аргументи. Коментарите на тези, които си изказват мнението е отражение на тях самите, не на нас като автори на съдържание. А и дори виждам нещо позитивно – по-добре да се изразходва напрежението онлайн в една двустранна размяна на псувни, отколкото да пострада жената или детето вкъщи… не смяташ ли така :)))


  • Маската
   2020-06-12 at 19:18

   Адмирации, господин Павлов, за адекватното справяне с този бацил!

   Вие, Операция Кино, сте едно от двете места, които използвам за да си набавям информация за кино индустрията. От около 7-8 години следя сайта и много рядко си позволявам да коментирам, още повече да използвам последователно едно и също име. Напоследък го правя, защото се дразня от преобладаващото присъствие на бълвочите в коментарната секция с автор Milbo, който с почти пълна сигурност вярвам има някакви психични отклонения. Макар да нe съм съгласен с мненията на хора от екипа ви, като например гореспоменатата Светли, която макар да изглежда като много добра и лъчезарна жена, е трудна за безпристрастно четене, винаги съм оценял, макар и негласно до този момент, точно факта, че има свобода на изказа и предоставяне на поле за изява. Пиша това словоизлияние с цел да благодаря за годините труд, който всеки от екипа е вложил в писане на новини, ревюта, правене на видеа и какво ли още не!


  • Milbo
   2020-06-12 at 22:58

   Maska, пусни си този запис на твоя премиер – от днес е – very entertaining –

   https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020/06/12/4078416_shte_mu_razmaja_fizionomiiata_-_zabavliavate_li_se_sus/?ref=home_mainStory

   Виждаш ли връзката между начина ти на мислене – и премиера ти и неговия начин на мислене, начина по който говориш ти – и начина по който говори той, думите, които той използва и думите, които ти използваш и които си позволяваш по отношение на човек, който не познаваш.

   Защо България е такава каквато е, Маска ?

   Наистина ли, Маска, не виждаш затворения и прокълнат кръг в който си се озовал – от който няма излизане – нито тук – нито на оня свят –


 • Milbo
  2020-06-12 at 22:15

  Mad Max – Звучиш като човек, който настоява да си пече ракията в казана, въпреки, че отдавна са изнамерили нови технологии….
  И дума не става да се сравнявате, това не може да стане и след три живота, а да се поинтересуваш от смисълa на тези принципи. Ако ти се правил нещо 10 години – други хора са го правили повече от 100 години – Чий опит е по-валиден?
  Като спомена бегло безумните дискусии тук за основни понятия ме гледат с ей такива невярващи очи – This is off the scale ridiculous.
  Относно кинтите ? Защо не направиш една краудфандинг кампания ? За 10 години наистина ли няма начин как да мометизираш хобито си ?
  Тъкмо – ще можеш да измериш любовта на всички, които наминават тук с числа – 5 лева, 10, лева, 20 лева, 500 лева…. Има ‚н‘ на брой платформи където хората разказват за проекта си и събират пари за какво ли не. Примерите са безбройни…
  Ще плащам с кеф една година заплата на редактор за коменгтари, който естествено следва да е фен на киното и да споделя същите цивилизовани принципи, които се оглеждат в цитата по-горе…
  Maska, you are an embarrassment – the patronising tone, my dear fucking God. Еди кой си бил лъчезарен – но ти така (снизходително) му пускаш да пописва – Ха-ха = Никой няма нужда от твоето снисхождение – как може да си толкова самодоволно тъп ? Говориш мазно като селски кмет –

  Отговор

  • Mad Max
   2020-06-12 at 23:19

   Добре, Milbo, виж, това е съществената разлика между нас – ти смяташ, че е в реда на нещата да има един човек, който да следи за хигиената в сайта, а аз смятам, че това рано или късно ще прерасне във вид цензура, което е нещо, което всячески се опитваме да предотвратим. Ще се съгласиш, че излагането на разнородни мнения (независимо на каква тема) често прераства в спорове, а споровете от своя страна имат склонността да се разгорещяват. Въпрос на култура е дали опонентите ще се ограничат единствено в сферата на аргументите или ще преминат границата на добрия тон, както се е случвало многократно на страниците на този сайт. Няма как всеки път да слагаме червена точка на всяко по-темпераментно изригване, още повече, че всеки един от нас притежава достатъчно дар слово и (улична) култура да се защити словесно. Достатъчно малоумна цензура има в социалните мрежи, че да толерираме нещо подобно и тук. Иначе можеш да бъдеш сигурен, че ако Светли поиска някой агресивен към нея коментар да бъде изтрит, това ще бъде направено… просто на нея не й пука, над тези неща е. Това, което искам да кажа е, че ако искаш интелигентна дискусия тук – ще я получиш, ако искаш да се разтовариш със самоцелна „храна“ по някой от авторите, най-вероятно ще получиш игнор или пък идентично отношение (в зависимост от моментното настроение). Интернет е свободно място и аз лично, както вероятно и моите колеги, държим да си остане такова.


  • Маската
   2020-06-13 at 10:59

   За какво снизхождение ми говориш, бе, сопол неизбърсан? Обясних че уважавам труда на жената, защото все пак е част от екипа, а и най-малкото ми е поне два пъти на годините; също че изглежда като добър и лъчезарен човек – просто избягвам да чета текстовете ѝ по субективни причини сврзани с начина ѝ на писане.

   Сравненията с тази безмозъчна политическа марионетка са доста слаб ad hominem, но пък щеше да е прекалено лесно да се хванеш за някоя от любимите на запад теми за расизъм, хомофобство или сексизъм, та си решил да ми паднеш на нивото, а?
   Затворен кръг е само осквернения ти анален отвор :)


 • 2020-06-13 at 16:49

  маската е дронка на козунаки, не се връзвай Милбо 😉

  Отговор

 • Milbo
  2020-06-13 at 19:26

  Не се връзвам изобщо даже – той олекна необратимо, до степен че не мога да повярвам к’ви ги е написал по-горе. It is embarrassing –

  Но под новина онзи ден, която дори не бях видял, нито коментирал – Dreddful (entirely unprovoked) бе написал нещо в смисъл как – неписаното правило било – игнорираш този, не отговаряш на онзи и не четеш еди-кой си – ха-ха

  И момчетиите, с целия интелектуален багаж на 5-токласници – decided it is a great moment to (yet again) gang up on somebody (some people)… Въпросния ganging up нямаше нищо общо с темата разбира се, дори не с нас, на практика – а единствено с техния ограничен кръгозор. И беше зададен като тон от нещо, което Узумаки беше написал – ей така между другото.
  И понеже сайтът продължава да няма и не съблюдава елементарни стандарти за това, какво е ок между хората (по принцип) и какво не – се налага да се отговори –

  Основният и най-дълбок парадокс в България е, че никой не вижда връзката между собствените действия и думи – и това, което е държавата в крайна сметка –

  Отговор

 • UZUMAKI
  2020-06-15 at 23:56

  Голяма забава е падала тук 😄

  Отговор

Коментирайте