Всички фенове на страхотния немски сериал „Dark“, които са „внимавали в час“, знаят, че денят, който ще изпрати света в ядрена зима, е 27 юни 2020 година. Това е и точната дата на премиерата на очаквания с огромно нетърпение трети (и последен) сезон, в който ще станем свидетели на финалния цикъл от оплетената във времева примка история на Винден и неговите обитатели. „Слочаеност?!“ Абсолютно не! Не се сещаме за по-добра дата за края на тази фантастична сага и е абсолютен „ноу брейнър“, че авторите на сериала се възползват подобаващо (само се надяваме да не са претупали нещата само и само да са готови навреме).

Наравно с това, още нещо прави тази дата изключително подходящ момент за началото на края – фактът, че в момента светът наистина изживява нещо като апокалипсис (благодарим ти, Covid-19). „Слочаеност?!“. Със сигурност! Това обаче не променя нищо – „планетите се подреждат“ идеално за дългоочакваната развръзка.

Въпросната премиерна дата на трети сезон беше обявена с кратък тийзър трейлър, който загатва за предстоящите драматични и изключително динамични събития Времето изтича…

Нямаме много информация за новия трети сезон на „Dark“, но не ни и трябва. Честно казано не искаме да знаем абсолютно нищо и имаме намерение да не гледаме (поне не и внимателно) нито един от следващите трейлъри. Ще подходим максимално „девствени“. Вижда му се края и нямаме търпение.

Не си представяме, че ако не сте гледали „Dark“ до този момент, сте цъкнали на новина със заглавие, включващо „трети сезон“, но все пак всичко се случва. Ако е така, ви призоваваме да си направите услуга и да изгледате първите два сезона, гарантираме, че шансовете да се разочаровате не са големи. Сега е моментът да наваксате, когато светът все още не се е отърсил напълно от застой.

Създатели на „Dark“ са Баран Бо Одар и Янте Фрисе („Sleepless”, „Who am I?”), а както вече стана ясно, сериалът се завръща за последно на 27 юни по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Специално за този сериал, най-добрият вариант, ако човек не го е гледал досега и седне след месец и наведнъж бинджне трите сезона.
    Втория сезон го гледах с уикипедия или някакъв фенски сайт на телефона, докато си припомня всеки герой.