За разлика от минали години, тази имаме възможност да видим доста по-голяма бройка от видео-материалите от предстоящи филми, показани на Comic-Con, без да ни се налага да чакаме с месеци.

Riddick” е един от тези филми, но честно казано, в неговия случай щеше да е странно трейлърът да не дебютира веднага, тъй като вече сме виждали бая реклами, пък и премиерата е доста скоро и няма за кога да чакаме Може би, ако бяха показали нещо от фюрианската линия, от която досега не сме виждали нищо (и за която започваме да си мислим, че няма да я има, а Карл Ърбан като Вако ще е само в някаква ретроспекция или интро)…

Но няма нищо такова и това, с което разполагаме, е нов, нецензуриран 3-минутен трейлър, който реално погледнато е същият като предишните, само дето предлага удължен (спойлърски) вариант на една от сцените. Вижте.

Предвид това, че този трейлър не показва нищо ново, няма какво да кажем, което вече да не сме споделяли в предишните ни новини. Затова ви предлагаме да продължим с останалите материали, с които разполагаме, ако разбира се, имате желание.

Първо е един телевизионен спот, после два нови плаката, а накрая може да видите и една галерия със снимки.

http://www.youtube.com/watch?v=4azxudgeQCA

Печално известният Ридик е изоставен на изпепелена от слънцето, отдалечена и безжизнена планета. Скоро обаче той е принуден да се бори за оцеляване срещу извънземни хищници, по-смъртоносни от който и да е човек, срещу който се е изправял. Единственият начин Ридик да се махне от планетата е като активира спасителния маяк, който привлича наемниците към планетата в търсене на наградата си.

Първият кораб, който пристига, води нов вид по-яростни и смъртоносни наемници, докато вторият е управляван от човек, преследващ Ридик с по-лични мотиви. С наближаваща буря, в която никой не би могъл да оцелее, времето на Ридик изтича, а преследвачите му няма да напуснат планетата без главата му като трофей.

Режисьор на „Ridick” e Дейвид Туохи, a в ролите са Вин Дизел, Карл Ърбан, Кейти Сакхоф, Джорди Мола, Мат Нейбъл, Бокийн Удбайн, Дейв Батиста, Конрад Пла, Раул Трухийо, Нолан Фънк, Кери Хилсън и др.

Премиерата е 6 септември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Добър е трейлъра , на Comic-Con са потвърдили , 4е в Man of steel 2 ще у4аства и Batman

    1. Единичката е единственият филм, в който този пипон Дизел ми харесва.

    2. Мда, май и при мен е така… плюс „Железният гигант“, „Пазителите на галактиката“ и „Спасяването на редник Райън“, но те не са съвсем честни примери.

    3. Гиганта и Пазителите реално не го виждаш 😀

    4. Да, а в „Райън“ ролята е малка, затова и казах, че не биха били честни подобни примери.