Така се получава, че напоследък обръщаме повечко внимание на филми и сериали за изолация и оцеляване, но няма как, всичко е отражение на нашата действителност. И за да станат нещата още по-релевантни на ситуацията отвън, фокусът на настоящата ни новина включва и сняг. Става дума за един от предстоящите сериали на новата стрийминг платформа Quibi – „Survive“, чиито тийзър видяхме преди малко повече от месец.

Създаден по романа на Ричард Абате, „Survive“ проследява историята на Джейн (Софи Търнър), чиито самолет катастрофира на отдалечена снежна планина. Заедно с Пол (Кори Хоукинс), единствения друг оцелял, те трябва да се измъкнат от останките и да се борят за живота си. Двамата се отправят на мъчително пътешествие през пущинака, влизайки в сблъсък с бруталните природни условия и личните си травми.

Новият пълен трейлър на сериала разкрива повече информация за героинята на Търнър, което определено придава по-голяма дълбочина на образа и поне за нас, прави историята далеч по-интересна. Вижте.

Както неведнъж сме казвали (включително и в миналата ни новина), обичаме истории за оцеляване тип „човекът срещу природните стихии“, особено ако имат и интересна психологическа окраска за каквато загатва трейлърът, така че определено ще хвърлим едно око на „Survive“, когато дебютира. Друга причина да искаме да го видим е, че харесваме режисьора Марк Пелингтън („Паника на Арлингтън Роуд”, „Послания от мрака”) и ни се струва, че тази история може да извади най-доброто от него. Разбира се, любопитни сме да видим и как точно ще работи новият 4-10 минутен формат на епизодите, който ще предлага Quibi.

Още веднъж, режисьор на „Survive“ е Марк Пелингтън („Going All the Way”, „Паника на Арлингтън Роуд”, „Послания от мрака”, „Хенри Пул е тук”), а сценарият е дело на Ричард Абате и Джереми Ънгар. В ролите са Софи Търнър, Кори Хоукинс, Терънс Мейнард, Дженифър Мартин, Лорел Марсдън и др.

Премиерата е на 6 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Quibi ме оставя с разни въпросителни – на едно представяне преди време изглеждаше интересно, защо да няма и такова нещо – отваря възможности може би разни креативни хора да пробват разни неща …
    Интересен е и размерът на залога – за да тръгне само са трябвали 2 милиарда – една минута ‘развлечение’ идвала къмто 100 000 долара ….
    Има нещо в по-кратките формати, което може и да проработи – хората понякога просто нямат нерви или време да пускат нещо, което отнема 2 часа –
    3 серии по 8 минути изглежда по-малко ангажиращо – и на теория могат да бъдат увличащи –
    От трейлърите досега се вижда, че талантът на ангажирания talent в крайна сметка ще е определящ – ако са разни тъпотии – няма да стане работата –

  2. Някой да направи услуга на шоубизнеса и да застреля Санса, плс.