Джим Микъл привлече вниманието на хорър почитателите през 2007 година със своя дебют „Mulberry St.”, който беше част от селекцията на After Dark Horrorfest. Няколко години по-късно затвърди позицията си с вампирската драма „Stake Land”. Само след десетина дена ще можем да гледаме и неговия пети пълнометражен филм, озаглавен „In The Shadow of the Moon”. Netflix, които са продуценти и разпространители, представиха и трейлър на психологическия трилър с участието на Бойд Холбрук и Майкъл С. Хол. Вижте го.

Очевидно, освен споменатите елементи на психологически трилър, „In The Shadow of the Moon” ще включва и голяма доза фантастика. Ето за какво ще се разказва в него:

През 1988 година във Филаделфия полицай Томас Локхарт, в желанието си бързо да се издигне до детектив, тръгва по петите на мистериозен сериен убиец, който се появява на всеки девет години. Скоро обаче престъпленията започват да размиват линията между реалност и рационално обяснение и вманиачеността на Локхарт може да му коства не само кариерата и семейството, но и здравия му разум.

Въпросният трейлър за щастие само загатва и успява да събуди интереса на зрителя към това, което може да се случва. Видяното не изглежда зле и се надяваме, че Микъл няма да захароса прекалено много историята и да попадне в капана на клишетата, които подобен сюжет може да поднесе.

Вижте няколко снимки и официалния плакат на филма:

бойд холбрук майкъл с хол клеопатра колмън in-the-shadow-of-the-moon-michael-c-hall-boyd-holbrook in-the-shadow-of-the-moon-michael-c-hall-boyd-holbrook плакат

In The Shadow of the Moon” е режисиран от Джим Микъл („Stake Land”, „Cold in July”) по сценарий на Грегъри Уайдмън и Джеоф Ток („Zoo”, „Limitless”). В ролите са Бойд Холбрук, Майкъл С. Хол, Клеопатра Колмън, Бокийм Уудбайн, Рейчъл Келър и други.

Премиерата е насрочена за 27 септември по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Не е лош филма, но развръзката е доста предвидима и на моменти драг-ва стабилно. Става ако нямате какво друго да гледате.

    1. Прав си. Едно 4/5 му стига. Можеше повече режисура и по-мрачен мизансцен.