Днес, на филмовия фестивал в Ню Йорк, е премиерата на „The Irishman” на Мартин Скорсезе, който събира на екран Робърт Де НироДжо Пеши и Ал Пачино и който, за много фенове на киното, е най-очакваният филм за годината. По повод премиерата, вчера се появи и нов пълен трейлър, който ни дава малко по-добра представа за сюжета, в сравнение с предишната реклама, и за това как точно ще изглежда компютърното подмладяване на тримата легендарни актьори.

Припомняме, че „The Irishman” е по сценарий на носителя на „Оскар” Стив Зейлиън („Списъкът на Шиндлер”, „Бандите на Ню Йорк”), базиран на романа на Чарлз Бранд I Heard You Paint Houses”. В центъра на простиращия се няколко десетилетия разказ е профсъюзният представител и наемен убиец на мафията Франк „Ирландеца” Шийран (Де Ниро), отговорен за над 25 убийства и свързван с превърналата се в легенда смърт на Джими Хофа (Пачино). Самият Шийран твърди, че убийството на Хофа му е поръчано от мафиота Ръсел Бъфалино (Пеши).

Вижте новия трейлър.

Ще излъжем, ако кажем, че подмладяването ни допада. Не знаем дали си внушаваме, защото знаем и все там гледаме, но на места определено ни вади от филма. Забелязваме обаче, че при Робърт Де Ниро част от „uncanny“ ефекта се дължи на цвета на очите му – нещо, което и до ден днешен ни дразни особено ако се използват лещи. Извън този елемент, всичко останало ни изглежда прекрасно – както споменахме и предния път, рекламите носят несравнимия почерк на Мартин Скорсезе. Нямаме търпение да чуем отзиви за филма и се надяваме някак да успеем да го видим на голям екран.

В добавка вижте няколко (за съжаление кофти изглеждащи) снимки, както и официалния постер.

EFVB3u1WsAE-VPc EFVB3uvXsAMFE8s EFVB3uwXUAADFe7 плакат

Режисьор на „The Irishman” е Мартин Скорсезе („Шофьор на такси“, „Разяреният бик“, „Добри момчета“, „Казино“, „От другата страна“, „Вълкът от Уолстрийт“), по сценарий на Стив Зейлиън („Списъкът на Шиндлер”, „Бандите на Ню Йорк”).  В ролите са Робърт Де Ниро, Джо Пеши, Ал Пачино, Ана Пакуин, Харви Кайтел, Боби Канавале, Рей Романо, Джеси Плимънс, Стивън Греъм, Катрин Нардучи, Дж. Ч. Макензи, Крейг Винсент, Джак Хюстън и др.

Премиерата на „The Irishman” е днес, 27 септември, на фестивала в Ню Йорк. Филмът ще тръгне на екран в ограничен брой киносалони от 1 ноември, а от 27 ноември ще е достъпен в платформата на Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Изглежда супер! De-aging ефекта не ме притеснява толкова. Това може да е последния гангстерски филм на Марти (или поне с участието на Пеши и Де Ниро), така че съм ентусиазиран. Откъсът с Рей Романо беше супер бай дъ уей! 🙂

  2. Предварително се извинявам се за леко малоумния, но изпълнен с надежда въпрос, който ще последва. Този бъдещ шедьовър (стискам всички налични пръсти) има ли шанс да се покаже на голям екран тук, макар и за много кратко?