Нов пълен трейлър и поглед зад кулисите на сериала „Watchmen”

от на 2019-09-14
 

Откакто в края на юли видяхме пълния трейлър на „Watchmen“, не сме обръщали никакво внимание на подготвяния от НВО и Деймън Линделоф предстоящ сериал, вдъхновен от (и явяващ се своеобразно продължение на) едноименната, монументална комикс-творба на Алан Мур и Дейв Гибънс, въпреки че през това време в интернет се появиха един-два любопитни материала (и информация за естеството на сериала), а и най-накрая научихме премиерната дата.

Вчера обаче дебютира нов пълен трейлър, който до момента дава най-добра представа за историята и бързаме да го споделим. Покрай него се възползваме да представим и един интересен поглед за кулисите, който беше сред пропуснатите от нас материали и който дава допълнителна информация за това, което можем да очакваме. Вижте.

Трейлър

Зад кулисите

Продължаваме да сме страшно заинтригувани от „Watchmen“ и в същото време, в проявление на народната мъдрост „парен каша духа“, таим и голяма доза скептицизъм. Просто в трейлърите (и това, което имаме като информация за сериала), наред с адски много неща, които ни радват и ентусиазират, има такива, които ни притесняват и които потенциално биха развалили всичко, поне в нашите очи. Стискаме палци да са се получили нещата и крайният резултат да не плосък и обидно черно-бял, а дълбок и нюансиран, какъвто е първоизточникът.

Шоурънър на „Watchmen” е Деймън Линделоф („Lost“, „The Leftovers”), а в ролите са Реджина Кинг, Джеръми Айрънс, Дон Джонсън, Джийн Смарт, Тим Блейк Нелсън, Луис Госет джуниър, Яя Абдул-Матийн II, Аделейд Клемънс, Андрю Хауърд, Франсис Фишър, Джейкъб Минт-Трент, Сара Викърс, Том Майсън и др. Музиката ще бъде дело на Трент Резнър и Атикъс Рос.

Българската премиера е на 21 октомври по HBO и HBOGO.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Dredd
  2019-09-14 at 17:34

  Натоварил съм скептицизма на пристанището Хюстън – Мексиканския залив в стандартен контейнеровоз CMA CGM с товароносимост от 220 000 тона, очаквам да пристигне в Ротердам – Холандия тамън за премиерата. Бати логистиката за един сериал 😄

  Отговор

 • UZUMAKI
  2019-09-16 at 10:17

  Положението е please-don’t-suck, така че дано :)

  Отговор

 • Mad Max
  2019-09-16 at 14:57

  Дано не съм прав, обаче имам много силно предчувствие, че това ще е страшна боза.

  Отговор

 • Jerome
  2019-10-21 at 16:21

  Шедьовър. След Leftovers Линделоф се доказа като абсолютен гений. Радвам се че сериалът е достатъчно смел,че да изрита малоумната част от публиката си в първия епизод. Нямам търпение да го изгледам цялото.

  Отговор

 • X-Force
  2020-04-05 at 07:26

  Най-после го изгледах. Излишно усложнен и удължен (можеше да е 6 вместо 9 епизода), НО въпреки това е достойно продължение със страхотни идеи, герои, развръзки и история. Оценка: 8.5/10

  Отговор

Коментирайте