Никога не сме били супер въодушевени от перспективата за пети филм от поредицата „Умирай трудно”, но след като изгледахме тийзъра и първия трейлър на „Умирай трудно: Денят настъпи” (силно се надяваме това заглавие да бъде променено), станахме още по-скептични.

Едно от нещата, които ни притесняват най-много, е Джей Кортни, който играе сина на Джон Маклейн – доста сериозна роля във филма. Не ни е симпатично това момче (особено като говори) и това е.

Точно Кортни (и образът му) са в центъра на краткото видео зад кулисите, представено от Dodge Ram, които явно са спонсори на филма. Не се притеснявайте обаче, не става дума за някакъв тъп рекламен клип.

http://www.youtube.com/watch?v=SKZnmZHTTw4

Имайки предвид това, че не харесваме Кортни, вероятно няма да изненадаме никой, като кажем, че видеото не ни допада. Може би ако имаше някакви нови кадри, които да не сме виждали в трейлърите, щяхме да го приемем по-лесно, но така…

Действието на „Умирай трудно: Денят настъпи” се развива в Русия, където Джон Маклейн трябва да помогне на разхайтения си син Джак да „влезе в правия път”, без да подозира, че той е специален агент на ЦРУ, пратен там, за да предотврати голям обир на ядрени оръжия. С руския подземен свят по петите им и с надвиснала над главите им война, двамата Маклейн откриват, че коренно различните им методи ги правят „неудържими герои”.

Режисьор на „Умирай трудно: Денят настъпи” („A Good Day to Die Hard”) е Джон Мур („В тила на врага”, „Поличбата”, „Полетът на феникса”, „Макс Пейн”), а в ролите, освен Брус Уилис и Джей Кортни, ще видим Ан Ви, Себастиан Кох, Кол Хаузър, Мери Елизабет Уинстед, Амаури Ноласко и др.

Премиерата е 14 февруари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. -Никога не сме били супер въодушевени
    -но след като изгледахме
    -Едно от нещата, които ни притесняват
    -Не ни е симпатично това момче
    -Имайки предвид това, че не харесваме
    -вероятно няма да изненадаме никой, като кажем, че видеото не ни допада
    -които да не сме виждали в трейлърите, щяхме да го приемем по-лесно

    Вие и кои други? :)))
    Тези които са лишени от оригиналност и повтарят изтъркан шаблонен таблоиден стил?

  2. Абе ПАК ли бе ?!?! Кви са тия дебили не мога да разбера. Мине, не мине време, и някой нерез се присети, че отдавна не е ставал оригинален и вземе да изсипе стомашните си сокове на клавиатурата !!! Ма като не ти харесва стила на писане, стой си вкъщи на тоалетната чиния, сондирай си носа за себеподобни и си говори в първи род, единствено число колкото си искаш ! Само не припарвай до този сайт, в който се пише и коментира за КИНО, урод дръглив !!!

  3. Трябва ли да демонстрираш липсата на възпитание и пубертетни клишета толкова публично? Като не искаш някой да коментира статиите, забранете коментарите. Или всички трябва да харесват стила ВИ? Щото?… щото така…!?

    Не бих слязъл до нивото ти- подхожда на див, одъртял тинейджър с обострени хормонални проблеми, нещо което не съм… или както бихте написали- НЕ СМЕ!
    🙂 🙂 🙂

  4. Това не е моя стил. Аз просто съм посетител тук и то отдавна. Харесва ми да чета новините, ревютата и коментарите. И изобщо не ми харесва да се връщаме на една и съща тема милион пъти. Това е коментирано и изчерпано от много време и в този ред на мисли, ако се опитваш да бъдеш оригинален, моля продължи да се занимаваш с това, което си правеше преди да си напишеш тъпотията ! Тоест не прави нищо моля те !!!

  5. хихи Светле, ами ако щеш вярвай, ама тия дни съм малко кисел 🙂
    Карам някаква шибана гастритна криза, при която ако не ме болят червата под слънчевия сплит, ще ме боли гърба а.к.а. плешката. Оригвам се и пърдя за световно. Дясната ръка ми е изтръпнала и не мога да разбера дали щото съм спал на нея или е заради гастрита и болката в плешката. Боли ме дясното ухо … грам идея нямам, но 100% не е поради излишък на мозък.
    На всичкото отгоре детето от известно време се промъква в леглото … МОЕТО легло … поради което съм принуден да спя на дивана

  6. …. ето дори си постнах коментара без да съм довършил ….
    как да е … разбра ми настроението нали 🙂
    PS: Навън дори сняг натрупа, което ме подсеща, че съм с летни гуми 🙁

  7. Макси – Никак не е Лесна и твоята! Оправяй се (поне частично) и идвай към НДК-то да тормозим Блажев, че вече нямам търпение 🙂 😀
    Настроението очевидно ти го няма, след като оставяш Ламотий и Ностриньо да се вихрят в „социалката“ и само от време на време се намесваш – мухахаххахахаха 😛 8)