Пълен трейлър на трети сезон на „Stranger Things“

от на 2019-03-21
 

След доста сериозно чакане, третият сезон на „Stranger Things“ е почти на прага ни и Netflix разпространиха първия, смеем да твърдим, прекрасен пълен трейлър.

Действието ни отвежда в средата на лятото на 1985 г. – година и половина след събитията във втори сезон. Майк и Единайсет имат романтична връзка, като и Макс и Лукас. Останалите добре познати ни герои също са продължили с живота си и всичко сякаш изглежда нормално. Но нищо в Хокинс, Индиана, не е такова каквото изглежда привидно. Градът има нов управник – корумпираният кмет Клайн, чиято администрация изгражда новия Starcourt мол. С наближаването на 4 юли започват да се случват „странни неща“. Сестрата на Лукас Ерика открива нова мистериозна заплаха и когато спасителят от обществения басейн изчезва внезапно, страх обзема всички, които пазят спомените от събитията през изминалите години.

Прекрасен трейлър, който ни припомни (не че сме имали нужда) колко много харесваме „Stranger Things“. Пазим се от спойлъри и гледаме да не се задълбочаваме особено в кадрите, но все пак виждаме достатъчно – всички елементи, които превърнаха сериала в едно от най-хубавите неща, които са се случвали в телевизията (няма да пропуснем да добавим и в киното) през последните няколко години, отново са налице и по всичко изглежда, че през юли ни очаква още едно незабравимо приключение.

Създатели на „Stranger Things” са Мат и Рос Дъфър („Hidden”), които са сценаристи и режисьори на поне два от епизодите от сезона. На този етап, от имената на останалите режисьори е известно само това на Шон Леви, който е и изпълнителен продуцент.

В ролите се завръщат Фин Улфхард, Мили Боби Браун, Гейтън Матаразо, Кейлъб МакЛафлин, Чарли Хийтън, Ноа Шнап, Дейвид Харбър, Уинона Райдър, Дейкър Монтгомъри, Сейди Синк, Наталия Дайър, Джо Кийри и Кара Буоно. Сред новите попълнения са Мая Хоук, Кари Елуис, Джейк Бюси и Франческа Риъл.

Премиерата на всички 8 епизода от новия сезон е на 4 юли по Netflix.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Касабов
  2019-03-21 at 12:01

  мега! <3

  Отговор

 • Riddick
  2019-03-21 at 12:29

  След 3-4 години, Мили Боби Браун, би била чудесна принцеса Лея, в някой Стар Уарс спин оф.
  Много сходни черти с младата Кери Фишър….. според мен

  Отговор

  • X-Force
   2019-03-21 at 15:31

   Никога не съм се замислял за това докато не ти прочетох коментара – наистина е прототип на Кери Фишър. Малко напомня и на Натали Портман. Момичето има светло бъдеще пред нея :)


  • UZUMAKI
   2019-03-21 at 16:32

   Вярно прилича малко на Фишър, от едно семейство скумрии са. 😀 Иначе съм решил да не гледам нищо от рекл. кампания на трети сезон, но вече съм хайпнат, тъй като явно на всички ви харесва трейлърът. :) Нямам никакво търпение.


 • Sir Stevancho
  2019-03-21 at 14:16

  Тая песен на Дъ Ху обаче е яко експлоатирана в сериали и винаги е на място :)

  Отговор

 • .
  2019-03-21 at 19:05

  Божествено :). Още вчера го скивах, и хайпа както с предишният се дигна до небесата. Страшни трейлъри правят да ги еба! Качеството е дигнато отново (баси как изглежда!), все пак ще се опитам да съм по-въздържан, щото ако първият сезон ми влезе с 9-тка, то вторият клонеше повече към 8-ца (third world problems).

  За супер очевидната Акира препратка – палец горе :D! Ама деба тая 11-ка, вече ни трее ли малко да поспре с това носово кръвотечение… демек не привикна ли, стига с тия кадри бре, на колко години стана. Също се питам това ли ще е съдбата на Били 😛 (остра спекулация – едва ли ще еволюира в голямо слузесто чудовище, мхм).

  Отговор

 • AzUrAL
  2019-03-22 at 00:32

  Мега само това ще кажа. Е, още малко – Настръхнах целия.

  Отговор

Коментирайте