Първи трейлър и плакат на „Men In Black International” с Крис Хемсуърт и Теса Томпсън

от на 2018-12-21
 

Две седмици, след като видяхме първата официална снимка на Крис Хемсуърт и Теса Томпсън от предстоящото завръщане към вселената на „Мъже в черно“ – „Men In Black International”, Sony представиха и първия трейлър, който ни дава известна представа какво можем да очакваме от този проект.

Подробностите за сюжета все още се пазят в тайна, а това, което знаем (и което подсказва заглавието), е, че действието не се фокусира единствено в Ню Йорк, а придобива по-глобално измерение с акцент в Лондон – очевидно сега там е концентриран боклукът на Велената (нещо, с което доста хора от нашия екип са съгласни, но това е друга тема). А заплахата, с която ще трябва да се справят агентите, е къртица в тяхната собствена организация.

Реакциите на доста колеги към видяното са положителни, но, уви, при нас случаят е друг. На нас този трейлър ни изглежда като евтина пародия на „Мъже в черно“ и по никакъв начин нито успя да ни усмихне, нито да ни впечатли с нещо. Дори елементи, запазена марка за поредицата, като „the worm guy“ не успяха да ни зарадват, нито дребни закачки с предишната трилогия, като картината, на която виждаме героите на Уил Смит и Томи Лий Джоунс. Музиката ни се струва ужасна, и сме готови да заложим пари, че Лийъм Нийсън е къртицата! Въобще единственият момент, които ни изкефи и в който почувствахме, че гледаме „Мъже в черно“, беше когато вадиха оръжия от колата. Това и Ема Томпсън.

Силно се надяваме следващите реклами на „Men In Black International” да предложат нещо по-интересно, защото сме големи фенове на поредицата и искаме филмът да се получи. Не искаме поредната безлична боза. За финал вижте и първият официален постер. И той също ни стои като пародия…

плакат

Режисьор на „Men In Black International” е Ф. Гари Грей („Италианска афера“, „Straight Outta Compton”, „Бързи и яростни 8”), а сценарият е дело на Арт Маркъм и Мат Холоуей („Железният човек“, „Трансформърс: Последният рицар“), по образи създадени от Лоуел Кънингам. Уолтър Ф. Паркс и Лори МакДоналд са продуценти, а Стивън Спилбърг отново е изпълнителен продуцентм заедно с Бари Зоненфелд. В ролите са Крис Хемсуърт, Теса Томпсън, Лиъм Нийсън, Ема Томпсън, Ребека Фъргюсън, Кумал Нанджиани, Рейф Спол и др.

Премиерата е на 14 юни 2019.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2018-12-21 at 14:20

  Бе, момичето има данни, има химия м/у тях, ама нито ми е Валкирия, нито ме просълзи, като жената на Крийд, а тук като Фимейл Уил Смит направо ме изгуби

  Отговор

 • .
  2018-12-21 at 16:51

  Как успяват от поредица така благодатна на идеи, с възможност да развихриш въображение, да изглежда толкова посредствено и скучно :( (риторичен). Грам няма от усещането, видът и фантазията на предните части (поне първите 2). MiB само по име.

  Отговор

 • Иван
  2018-12-21 at 17:56

  Каква фантазия, единствено първата част се ядваше, просто защото беше нещо, което не правено до момента. След това стана свръх тъпизъм!

  Отговор

  • .
   2018-12-21 at 19:20

   Бих дал на двойката една ударно субектвина 7-ца дори и днес :). Като цяло вървят надолу по спиралата, мда.


 • Dredd
  2018-12-21 at 18:22

  MIB’s freezin’ up all the flack
  What’s that stand for? Men In Black ?️
  Все пак очаквано силната 2019 трябва да се дозапълни и с боклук ?

  Отговор

 • SkyT'Hunter
  2018-12-21 at 18:58

  Както писах снощи- надявам се просто трейлърът да е смотан, а филмът да се окаже прилично гледаем. В такъв тип филми може да се използва всяка тъпотия, която мине през главата на сценаристите и пак да изглежда добре. Мацката си я бива, но тая дълга сцена с протяжна усмивка в стил Уил Смит мнооого ме издразни. Пича си го бива. За да я има химията между двамата – трябва си точно Тайка Уайтити! Ще поживеем и ще видим!

  Отговор

 • radi
  2018-12-21 at 20:39

  Не е зле

  Отговор

 • Ivcho
  2018-12-21 at 22:40

  Няма да е хубав този филм.

  Отговор

 • fishek
  2018-12-23 at 17:08

  Не знам как и този франчайз не са го стигнали днешните глупости.. Как може да е МЕН ? Нещо ЛГБТ ин блак тва онва ?

  Отговор

Коментирайте