Нов трейлър и плакат на обещаващия „Spider-Man: Into The Spider-Verse“

от на 2018-10-03
 

Отзивите за първия самостоятелен филм за Венъм, който, както знаете, води началото си от комиксите за Спайдър-мен, са изключително лоши, както сред критиката, така и сред обикновените зрители. Опитват се да ни пробутат версия, че феновете на Лейди Гага нарочно тролят филма в туитър, за да помогнат на нейния „Роди се звезда“, но ние определено не „купуваме“ подобни обяснения – знаем, че е срамно, защото се случва за пореден път, но направил си лайно, приеми си последствията.

Но както и да е, никога не сме имали големи очаквания за „Венъм“ и филмът, на който се надявахме да ни предостави качествено забавление във вселената на Спайдър-мен тази година („Война без край“ не се брои), беше продуцираният от Фил Лорд и Крис Милър анимационен „Spider-Man: Into The Spider-Verse“, който всъщност предлага дори повече от една Спайди вселена.

Ако сте пропуснали предишните ни новини по темата, Спайдър-мен в „Spider-Man: Into The Spider-Verse“ е Майлс Моралес, който се опита да се справи с трудната задача да бъде едновременно обикновен ученик и Спайдър-мен. Когато Уилсън „Кингпин“ Фиск използва супер-колайдер по случайност, от друго измерение във вселената на Майлс пристига още един Спайдър-мен на име Питър Паркър. Докато Питър учи Майлс да бъде по-добър герой, започват да пристигат още Спайдър-мени (кой от кой по-странен) от различни „спайдър-вселени“. Тези сблъскващи се измерения заплашват да разрушат Бруклин и Майлс и компанията трябва да открие начин да спре Кингпин и да върне всеки в неговата си собствена вселена….

Вижте новия трейлър, а веднага след него ви предлагаме и едно видео, в което Шамийк Мур (Майлс Моралес) и Джейк Джонсън (Питър Паркър) представят специален поглед към филма (поводът беше дебютирането на новата Спайдър-мен игра за PS4), разкриващ повече подробности за героите.

Ще се повторим, но чисто визуално „Spider-Man: Into The Spider-Verse“ изглежда повече от страхотно. Историята също звучи доста интересно, макар че Спайдър-шунката малко ни притеснява (за сметка на Спайдър-мен от периода на голямата депресия – Спайдър-ноар, озвучаван от Никълъс Кейдж, който адски ни радва), но имаме абсолютна вяра в Милър и Лорд, който е сценарист.

Извън вече споменатите актьори, сред останалите озвучаващи са Хейли Стайнфелд (Спайдър-Гуен), Лиев Шрайбър (Кингпин), Брайън Тайри Хенри и Луна Лорън Велес (Джеферсън и Рио – бащата и майката на Майлс) Махершала Али и Лили Томлин (чичо Ерън и леля Мей) и Джон Малейни (Спайдър-шунка).

В допълнение вижте и един постер.

плакат

Режисьори на „Spider-Man: Into The Spider-Verse“ са Боб Перишети, Питър Рамзи и Родни Ротман, сценаристи са Родни Ротман и Фил Лорд, който е и сред продуцентите, наравно с Крис Милър и Ейми Паскал.

Премиерата на 14 декември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • X-Force
  2018-10-03 at 16:11

  Изглежда супер … засега.

  Отговор

 • Kravinov
  2018-10-03 at 16:28

  Спайдър-Прас не е ли по-добре от Спайдър-шунка?

  Отговор

 • Papa Joe
  2018-10-04 at 10:00

  Тъй като вие мислите,че Вашето мнение е най-меродавно напук утре ще ходя да гледам Веном иго рекламирам навсякъде.Крайно време е да спрете да ни налагате Вашият често пъти сбъркан вкус.А Гага у ля ля ще я гледам по торентите и то ако поредният музикален филм се класира за Академични номинации.Оплюхте и Ангел на възмездието,а филмът си беше добър

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-10-04 at 12:52

  “Venom” e порядъчно малоумен филм, докато ”Роди се звезда” е добър, но може би леко надценен. Ето една лоша и една добра новина: анимацията за Спайди ще тръгне по кината ни… дублиран.

  Отговор

 • wonder
  2018-10-04 at 17:31

  Кви са тези черни. Аман от „толерантност“

  Отговор

 • ани
  2018-12-18 at 19:48

  Е аз си харесвах Паркър, какви са тея негри сега :(

  Отговор

  • X-Force
   2018-12-18 at 20:08

   Гледай филма и ще видиш достатъчно от Паркър :)


Коментирайте