робин райт - house of cards s6

Франк Ъндърууд е мъртъв. Човекът, които премина през куп задкулисни игри, машинации и убийства в продължение на години, за да се добере до Овалния кабинет вече го няма. Заменен е от неговата съпруга Клер Ъндърууд – първата жена президент на Съединените американски щати, страната на неограничените възможности.. и лицемерите, бихме добавили ние.

Сигурно няма човек, който да не знае за сексуалните обвинения срещу Кевин Спейси, които за отрицателно време го изтриха от света на киното. Ридли Скот го замени във „Всичките пари на света“ с Кристофър Плъмър, Netflix светкавичко го уволниха от „House of Cards” и „Gore”, а последния му филм, който излезе това лято по кината „Billionaire Boys Club“ има повече от нисък зрителски интерес – печалба от едва 126 долара в премиерния си ден. Времето ще покаже какви са шансовете му за завръщане. В свои интервюта колежките му Робин Райт и Джуди Денч открито говорят, че всеки заслужава втори шанс:

Не мога да одобря по никакъв начин факта, че някой каквото и да е направил, ще бъде премахнат от филмите си. Трябва ли да направим това, което се случи, когато Кевин Спейси беше заменен с Кристофър Плъмър? Трябва ли да се върнем назад в историята и всеки, който по някакъв начин е прегрешил, който е нарушил закона или който е извършил някакво престъпление, винаги ли ще бъде изрязван? Ще ги изтръгнем от нашата история? Не знам…

Предлагаме ви да видите пълен трейлър и да прецените как се справя овдовялата Клер:

„The reign of the middle-aged white man is over.” Да, ще бъде различно. Много съжаляваме, че историята продължава без Кевин Спейси. Желязната спойка между него и Робин Райт правеха сериала толкова добър. Интересно е да проследим на какво е способна сама Клер в лапите на властта.

House of Cards” e образец за отличен политически сериал и от този трейлър по нищо не личи, че той ще отстъпи от това с последната глава от историята си. От друга страна е интересно да разберем дали сериала ще загуби част от публиката си с уволнението на Спейси.

house-of-cards-s6-img02-20180929 house-of-cards-s6-img03-20180929 house-of-cards-s6-img04-20180929плакат

Последният шести сезон на „House of Cards” ще види бял свят на 2 ноември в платформата на Netflix. На президентското място сяда Клер Ъндърууд (Робин Райт) в компанията на Патриша Кларксън, Майкъл Кели, Джейн Аткинсън, Дерек Сесил, Констанс Цимър, Кембъл Скот, Борис МакГайвър и новите актьорски попълнения за този сезон Грег Киниър и Даян Лейн.

 

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *