Knock Knock

С леко закъснение, първият удължен трейлър на хорър трилъра на Илай РотKnock Knock” чука и на нашата врата. Във филма неостаряващият Киану Рийвс влиза в ролята на Евън Уебър – обикновен човек със стабилна работа, къща, която лично е проектирал, красива жена и чудесни деца. Неговият идиличен живот се обръща с главата надолу, когато на входната му врата почукват две млади момичета, които търсят помощ…[

Въпреки че има малко секс и кръв, този трейлър потвърждава информацията, че филмът няма да е класически „home invasion splatter”, какъвто може да се очаква от Рот. Самият той споделя:

Филмът е напрегнат и страшен, но не е хорър. Просто е различен тип история. Не искам хората да го гледат и да си мислят, че е хорър. Исках да направя напрегнат филм в стила на Роман Полански и „Фатално привличане”, където всичко да е тревожно и извратено по доста по-различен начин от това, което хората са свикнали да очакват от мен.

Едва ли „Knock Knock” дори и минимално ще се доближава до качествата и усещанията, които ни дават филми  като „Фатално привличане” или тези на Роман Полански, но все пак ние ще му дадем шанс, тъй като си падаме по подобни филми и нямаме нищо против от жанрови упражнения в тази посока.

Киану Рийвс

Режисьор на „Knock Knock” е Илай Рот, а в ролите ще видим Киану Рийвс, Лоренза Изо, Ана де Армас, Игнасия Аламанд, Ерън Бърнс и Колийн Кемп.

Британската премиера на филма е 26 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Че не е Полански и „Фатално привличане“ – не е. Но определено има, има какво да се види 🙂

  2. Илай Рот упорито лансира младата си и красива съпруга Лоренца (не ЛоренЗа, bay the way :). Това обаче не дразни, защото пасва супер на ролите си, въпреки че е модел, а не актриса (…или, може би, точно затова). 🙂

    Толкова е хубава, че чак ме вдъхнови 🙂

    Ей тука -> https://www.behance.net/gallery/23081505/Knock-Knock-(2015)