Нов трейлър на „Venom“ с Том Харди и Риз Ахмед

от на 2018-07-31
 

Мислехме да оставим за утре тази новина, но ни засърбяха ръцете и рекохме да се направим на легитимен сайт за кино и да сме колкото се може по-актуални. Причината за липсата на желание в случая е предстоящият комиксов филм „Venom“ на режисьора Рубен Флейшър, който очакваме с цялото търпение на света. Вече споделихме с вас първия трейлър на филма, както и няколко снимки + кратък отзив от протеклия в Сан Диего Comic-Con. Днес обаче настана време да видим първия по-пълен поглед към предстоящата екранизация. Преди това обаче – малко информация за проекта.

Venom“ е първият от новата поредица филми на Sony, базирани върху герои от комиксите за Спайдър-мен, който обаче не принадлежи към киновселената на „Спайдър-мен: Завръщане у дома“ и сделката между Sony и Disney, която вмъкна Том Холанд в света на Marvel. Симбионтът прави своя комиксов дебют в началото на 80-те, сприятелявайки се с Питър Паркър, преди да се насочи към тялото на Еди Брок. През годините Venom еволюира от злодей до неразбран анти-герой. Филмът проследява склонностите към насилие на симбиозата между човек и извънземно.

Вижте новия трейлър:

Уау, окей, това вече е доста по-обстоен поглед към самия Венъм, отколкото се надявахме да получим. Допада ни разговорливият симбиот, но не сме сигурни, че от „Venom” ще получим така желания нестандартен комиксов филм, който уж R-рейтингът обещаваше. Виждаме типична origin story и нелепо млатене с друг симбиот (още отсега ни става ясно колко ще е досадна точно тази сцена с героя на Риз Ахмед). Би било абсурдно да сме ентурсиазирани или да възлагаме някакви надежди на филма и поне авторът на тази статия със сигурност ще пропусне.

Преди време научихме, че този конкретен филм ще черпи вдъхновение от два комикса конкретно: „Lethal Protector” и „Planet of the Symbiotes”. Първият е комиксът, който превръща Венъм от еднопластов злодей в нещо като антигерой, именно там той се отделя от НюЙорк и заминава за Сан Франциско. В „Planet of the Symbiotes” пък Венъм посреща извънземна инвазия с помощта на Спайдър-мен, а в един от броевете се появява и самият Carnage, което ни кара да приемем слуховете, че Уди Харелсън ще е изиграе ролята.  Това е всичко, което знаем до момента, ще ви държим в течение, в случай, че излязат нови рекламни материали.

venom-2-1524552516855_1280w

Режисьор на „Venom” е Рубен Флайшър („Zombieland“, „Гангстерски отдел“), а в главните роли са Том Харди, Мишел Уилямс, Риз Ахмед, Джени Слейт, Уди Харелсън, Скот Хейз, Рейд Скот и др.

Премиерата е 5 октомври.

коментари
 
Отговорете »

 
 • radi
  2018-07-31 at 18:42

  Ее Дринов къв е бърз. Този трейлър по-става от предишния. Ще се гледа и на голям екран

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-07-31 at 19:01

  He ми харесва.

  Отговор

 • Иван
  2018-07-31 at 19:01

  Само на мен ли ми се струва или Томчо играе адски кофти и нелепо, на моменти гласът на Вената дразни. Ако ги нямаше големите дивотии с Поклонника на Аллах щеше да е много добре.

  Отговор

 • X-Force
  2018-07-31 at 19:17

  Добър трейлър като цяло, но определено си личи елементарният предъвкан сценарии. Въпросът ми е: аз ли бъркам или сцената с битката между двата симбиота се развива на етажа на недовършена сграда ТОЧНО КАКТО В СПАЙДЪР-МЕН 3??? Сякаш режисьора си е казал „Ще го направим по-добре от Рейми!“ 😀 Другото, което се чудя е дали въобще ще покажат, че Венъм има негова си „паяжина“ – все пак и в комиксите и в анимацията точно тя е една от най-интересните му способности. Сигурно ще искат да избегнат приликата със Спайди, но ще видим… Най-големият въпрос е дали в този филм Брок ще се бие с всичките симбиоти или ще се съсредоточат само върху Riot и ще оставят останалите + Карнидж за следващи филми?

  Отговор

 • 2018-07-31 at 19:38

  От паразитизъм, през коменсализъм, до мутуализъм. Game over.

  Отговор

 • Gogoto
  2018-07-31 at 20:26

  The world has enough heroes… и въпреки това правим поредния посредствен и предъвкан супергеройски ориджин филм. Може и да го гледам наесен….

  Отговор

 • gparo
  2018-07-31 at 20:41

  Притеснявам се че Том Харди е на път да стане новият Джони Деп.

  Отговор

 • Ivcho
  2018-07-31 at 22:11

  Един от малкото филми за които може да се каже че със сигурност ще направят много пари.
  Трябва да поработят още върху гласа на Венъм защото дори и на американците ще им трябват субтитри.

  Отговор

 • Dredd
  2018-08-01 at 02:28

  The Predator или Venom ще влезе в графата поносим тире гледаем. Очаквам вашите залози ?

  Отговор

Коментирайте