Първи трейлър на „The House That Jack Built” на Ларс фон Триер

от на 2018-05-14
 

Следим отблизо предстоящият„The House That Jack Built” на Ларс фон Триер, защото харесваме почти всичко, което е правил полемичният режисьор до момента. Без значение дали харесвате филмите му, не можете да отречете провокативната сила на образите в тях. Триер в момента е на фестивала в Кан, а самият филм ще бъде представен тази вечер. По този случай преди минути получихме и пълен трейлър.

Както сме писали в новините до момента, действието на „The House That Jack Built”се развива в Америка през 70’-те, разделено на пет сегмента (както по принцип обича да прави Триер) и ще покрие период от 12 години, в които през гледната точка на Джак ставаме свидетели на „изкуството”, което създава. Бруно Ганц („Крахът на Третия райх”) ще бъде Върдж – фигура, на която Джак се изповядва. Във филма ще видим още Райли Кийоу („Лудия Макс: Пътят на яростта”, „American Honey”) и Софи Грабьол („The Killing”).

Писахме за кастинга, писахме за първите снимки, първия тийзър, време е за един жесток трейлър, който да затвърди подозренията, че ни очаква безкомпромисно кино.

Парчето „Fame“ придава чудесен сардонизъм на кадрите, в които дори присъства и малко черен хумор. Както предполагахме, Дилън стои отлично и по всичко личи, че ще видим може би най-добрата роля в кариерата му. Ужасно ни допада видяното и нямаме търпение да видим самия филм. Триер обеща, че това ще е най-бруталният му филм до този момент и след това, което видяхме в „Нимфоманка“, ни става неудобно от това, което си представяме, че ще видим.

IFC Films  ще разпространят „The House That Jack Built”  по кината тази есен. Ще ви държим в течение, в случай, че излязат още рекламни материали.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте