The 8th Annual Operation Kino Meeting

от на 2018-04-07
 

Awesome – ставаме на осем! Точно така (през изминалата седмица) навършихме осЪм години. Благодарим за пожеланията, живи и здрави, бла-бла и минаваме по същество с подробностите за „The 8th Annual Operation Kino Meeting“. Между другото, почна да ни става навик точно по Великден да обявяваме сбирките, с които отбелязваме рождения си ден, но какво да се прави, велики сме и затова така се получава.

Тази година правим своеобразно завръщане „у дома“, тъй като „The 8th Annual Operation Kino Meeting“ ще бъде в заведението, което ни приюти на първите два рождени дни – бар „Thin Red Line” с адрес: Зона Б-5, на ул. „Партений Нишавски” и ул. „Българска морава”, зад Mall of Sofia (най-долу можете да видите карта за улеснение). Датата е 14 април, събота, а часът е 20:00. Бъдете точни, че почерпката свършва бързо. :)

И този път има болни ентусиасти, които ще дойдат маскирани като филмови герои, така че ако имате някакви шантави идеи за костюми, чудесно, няма да сте единствените, които ще се излагате. Всички останали заповядайте с каквото имате в гардероба. Разбира се, филмовите елементи са винаги добре дошли, но не и задължителни.

Традиционно отбелязваме, че всички, които четете тези редове, сте поканени да се присъедините към нас, без значение дали посещавате сайта редовно или това е първият ви път. Поканени са и всички ваши приятели, които искате да си доведете за допълнителна компания.

Още веднъж, чакаме ви на 14 април от 20:00 часа в бар „Thin Red Line

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте