Никога не сме харесвали Себастиан Стан и беше цяло чудо, че въобще сме му запомнили името и физиономията, толкова ни беше скучен като актьор. Единствената причина да го разпознаваме беше ролята му на Бъки Барнс / The Winter Soldier във вселената на Marvel – филмите, посветени на Капитан Америка, и разбира се, предстоящия „Отмъстителите: Война без край“, и трябва да признаем, че само въртяхме очи всеки път, когато Бъки се появи. Съвсем наскоро обаче гледахме „Аз, Тоня“ и се наложи леко да променим мнението си – макар и засенчен от Марго Роби, Стан се справи чудно в ролята на Джеф, която адски много му отиваше.

Сега научаваме, че Стан ще участва в следващия филм на Гор Вербински – екранизацията „Beat the Reaper“ по романа на Джош Базел за млад лекар, който пациент в спешното разпознава от предишния му живот като наемен убиец за мафията. Един от продуцентите на филма е Леонардо ДиКаприо (чрез неговата компания „Appian Way“) и преди време се носеха слухове, че той се вълнува от главната роля, но явно положението се е променило. Сценаристи на екранизацията са Брайън Копелман и Дейвид Левиен („Billions“), а ако искате да научите повече за сюжета, ето го официалния синопсис на романа, издаден у нас от „Обсидиан“ под заглавието „Анатомията на Питър“:

Доктор Питър Браун специализира вътрешни болести в най-гадната манхатънска болница. Той има талант за медицина и минало, което предпочита да крие.

Пиетро Брона е наемен убиец на мафията, който има десетки жертви и променена самоличност, осигурена от Програмата за защита на свидетелите.

Николас Лобруто, познат в мафиотските кръгове като Еди Скиланте, е новият пациент на д-р Браун. Човекът има странното хрумване, че Питър и Пиетро са едно и също лице.

Сега мафията и смъртта са по петите на Питър. Ако избяга веднага, ще загуби шанса да спаси живота на няколко пациенти, както и единствената си възможност за изкупление.

В началото на годината Гор Вербински напусна „Gambit“ (нещо не му върви на този проект) и оттогава не сме имали повод да пишем за нов негов проект, но знаехме, че доста скоро ще се чуе нещо – беше крайно време да се завърне зад камерата след „A Cure for Wellness“. „Beat the Reaper“ ни звучи подходящо за него и се надяваме да се получи нещо приятно. Ще ви държим в течение с развитието на проекта (ако има такова, все пак това е Холивуд и нищо не е сигурно), особено ако се присъединят интересни актьори. В краен случай ще се включим отново, когато се появи първият трейлър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *