топ 10 секс сцени в киното

Do ya feel horny?

B месеца на сантиментално-сълзливия Свети Валентин се фокусирахме върху една вечна кино тема – сексуалността. Дадохме си сметка, че има прекалено добри сцени на (консенсусен) полов акт в седмото изкуство, за да пренебрегнем чудесната възможност да подберем в един епизод на Inglourious Kunts най-добрите (според наc) изчуквания на големия екран (мръсна информация от кухнята: докато селектирахме, секретирахме).

Водещият Мартин „Циничния Елф“ Ангелов си навира микрофона в лицата на тресящите се от порочен нагон гости Благой Иванов и Димитър Дринов, а сладката, еротична и влажна десетка, на която тази балканска тройка се спира, е: „Don’t Look Now“, „Basic Instinct“, „Risky Business“, „Brokeback Mountain“, „Y Tu Mamá También“, „Mulholland Drive“, „Blade Runner 2049“, „Anomalisa“, „Gone Girl“ и „Eyes Wide Shut“. Този път обаче имаме по-необичаен подход към т. нар. honorable mentions – епизодичната поява на ветеран-кънтовете Даниел Петканов, Христиана Хинова и Александър Бакалов добавя към пищния списък „Team America: World Police“, „Atonement“ и „Fight Club“.

Сваляйте ципа, вадете вазелина и слагайте гумата, защото нещата са потни, мокри и твърди:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

23 Comments

  1. Последно танго в Париж?!
    Антихрист?!
    Малена?
    Пощальонът винаги звъни два пъти?!?

    Това на съвсем бегъл пръв спомен… сигурно ще се сетя поне 20 заглавия до вечерта…

  2. Списъкът ни беше от над 20 заглавия, ама нямаше как да ги поберем в топ 10 🙂

  3. Страхотен епизод и изключителни сцени (и филми). Въпреки наличието на два филма, които изобщо не харесвам, класацията е ЧУК! <3

  4. Добър епизод. Най-хубавото в него беше, естествено, Хриси. В бъдеще – повече Хриси и по-малко (разбирай 0) присъствие на оня халтурчик, наричащ се „луд репортер“. Това създание няма място в сайта/подкаста, for fuck’s sake.

  5. Малко съм изненадан от „Blade Runner 2049“ включването. Не защото не е готино като идея, а може би защото като реализация и краен ефект мен лично не ме „хваща“. А може би също така, защото в „Her“ имаме горе-долу концептуален аналог на същата (няма да бъда изненадан ако се окаже, че е била вдъхновение на Вилньов/сценаристите), която е десет пъти по-добра, и в тази връзка може би, би влязла в някакъв си мой топ. Ето, Елфе от последните 5 години е :).

    Като стана дума за теб, дано не ми се обидиш, но всеки път като реша да гледам някой Кънт, ми се струва че прекаляваш с простотията :(. Сега до колкото мога да съдя по теб от някаква си виртуална комуникация/видео, вероятно ти е през кура какво мисли някой си, дето дори не го познаваш, а вероятно и да е някой познат пак едва ли ще ти повлияе много, но ако tune down-еш/намалиш глупостите ще е само плюс. Ясно че се познавате и си знаете „слабите“ места, и често (особено ти и Дринов) си водите подсъзнателни закачки/игри на думи/бъзици (очевидна хомо любов скрепена от дълго приятелство :P, jk), и трудно се въздържаш, ала една доза малко по-сериозна, не толкова типично българска вулгарност и фамилиарност ще придаде на подкаста повече, хм, тежест(?). Не ме разбирайте погрешно, не казвам тотално да отрежете тия моменти/интеракция помежду ви, но да ги намалите (айде отплеснах се).

    Без много да се замислям, от сравнително скорошни филми „Blue is the Warmest Color“ също бих го метнал. На Триер вероятно трилогията (мисля се водеше) и специално Нимфо частта, но то това може дори и цял подкаст – поне половин – да ви отнеме.

    Готина епизод, има няколко филма които не съм гледал (все отлагаш, отлагаш…). Стегнато и добре подготвен. Против съм за епизод с изнасилвания в киното (ха-ха), но вероятно ще направите :D. Темата не е лека, и дори ако предварително се уговори с презумпция за фикция/илюзия на киното, трудно би се получило (без да е пошло, особено ако има и простащини).

    1. Относно темата с изнасилванията в киното – наскоро по неволя попаднах на „Dirty Grandpa“, в който филм Де Ниро брутално си изнасилва актьорската кариера, и то повече от час и половина. Май никога до този момент не се бях чувствал толкова погнусен от филм, а съм гледал какво ли не. Залитанията на Пачино с Адам Сандлър и Фокър-поредицата на същия този Де Ниро са като „Кръстникът“ в сравнение с тая критично несмешна, гавреща се с киното помия.

    2. Точка, мерси за градивния фийдбек. Да, предаването за изнасилванията ще се случи, въпреки че си против, но ти гарантирам, че ще ти бъде интересно като селекция и коментари. Няма да е самоцелна простотия, макар че ще си ги има и гонзо глупостите ни вътре, ‘щото сме си такива – чаровно-откровени кино свине. 🙂

  6. Много ми хареса епизода, но един съвет – лигавнята е малко в повече, както и откровените глупости, като ебане и педерастия. Определено може да сте по-завоалирани. Тази тема предполагаше и да сте в друг формат, да има поне една жена, това щеше да обогати селекцията. Някой предложения бяха прекалено клиширани –
    Първичен инстинкт, Широко затворени очи, други изчанчени – Боен клуб. Един съвет – обръщайте внимание и на европейското кино. Относно предложенията за класация на изнасилванията – категорично не!

  7. Оценяваме коментарите и препоръките на всички ви 🙂

    За съжаление няма как да отговорим на абсолютно всички очаквания (то и стремежът ни не е такъв изначално). Докато имате търпение – зяпайте ни 😉

    1. Това е добро 🙂 И топ 10 на Леоне също 🙂

    2. Идеи – бол, ама времето е кът 🙁

    3. Аз се шегувах – какъв топ 10 на Леоне, нали (доколкото ми е известно) има 6-7 филма 😀 И Кубрик е с не повече от 12-13 😀

    4. Ти се връщай по-скоро, че без вашия отбор не е същото 🙂

    5. Кога е следващият куиз? 🙂 Нещо из фейса не намирам информация… но дебна де 🙂

  8. Аз бих номинирал Blue Valentine и A History of Violence – филми със секс сцени, които са и добро кино

    1. Много ми хареса включването на „Аномалиса“ в класацията! Като видях заглавието бях сигурен, че победител ще е Брандо, ма той „леко“ влиза в другата категория хахах… Нещо емблематично сте пропуснали Холи Хънтър в „Катастрофи“!

    2. Така е, аз имах 2-3 body horror фаворита, които много исках да включа, не само нещо на великия Кронънбърг, но също и tentacle porn сцената в “Possession” на Анджей Жулавски, aма топ-ът щеше да прелее 🙂