Jameson Cult Film Club – видео поглед към впечатляващата прожекция на „Боен клуб“.

от на 2018-01-05
 

На 24 ноември в пространството на Underpool Arena, като част от Jameson Cult Film Club, се проведе специална ексклузивна прожекция на модерната класика „Боен клуб“ на големия Дейвид Финчър. Достъпът до събитието беше ограничен и само избрани щастливци (част от които, получиха пропуск чрез нашия сайт) успяха да присъстват, благодарение на бързата си реакция.

Сега, чрез кратко видео, даваме възможност на тези, които не успяха да присъстват, да надникнат „зад кулисите” и да усетят уникалната атмосфера на събитието и следващият път да не се колебаят, а да се регистрират скоростно.

Вижте и официалното прессъобщение за събитието.

АЛЕКСАНДЪР САНО И ЯВОР БАХАРОВ В ОЖЕСТОЧЕНА ЮМРУЧНА СХВАТКА ПРЕД 600 ДУШИ

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ОТ JAMESON CULT FILM CLUB:
„БОЕН КЛУБ“ ЗА ФЕНОВЕТЕ НА КУЛТОВОТО КИНО

Петото издание на Jameson Cult Film Club събра феновете на култовото кино за едно неповторимо изживяване. Повече от 600 гости, членове на култовия филмов клуб на Jameson станаха свидетели на поредната култова прожекция. В традиционен стил информацията за събитието бе почти апокрифна, а кинофеновете се ориентираха единствено по знаците, които Jameson остави за по-наблюдателните.

Изненадващата поява на любимия ни актьор Явор Бахаров на откриването на кино-литературния фестивал Cinelibry още през октомври, загатна за предстоящото зрелище:  „Виждам най-силните и умните мъже, които някога са живели. Виждам целият този потенциал. И го виждам прахосан. Дявол да го вземе, цяло поколение бензинаджии. Сервитьори. Роби с бели яки“. Някои успяха да се досетят още тогава и познаха думите от култовия филм на Дейвид Финчър „Боен клуб“.

Месец по-късно, на 24 ноември, мистерията бе разкрита и „Боен клуб“ „оживя“ на дъното на легендарния бивш състезателен басейн в тотално преобразената Underpool Arena, където по традиция бяха пресъздадени най-култовите сцени от филма – избранник „Боен клуб“.

Феновете се потопиха в Jameson вечерта с прожекцията на любимия на няколко поколения филм, докато най-великите сцени бяха пресъздадени на живо от актьорите Александър Сано в ролята на лошото момче – Брат Пит и Явор Бахаров, който приличаше до наузнаваемост на тичащия по бельо Едуарт Нортън. Незабравими елементи от филма – бойни сцени, дима от цигарата на Марла, прострелващият се в лицето Едуарт Нортън, крещящият правилата на клуба Брат Пит и много други велики моменти направиха феновето буквално част от прожекцията.

В пространство на Underpool Arena, превърнато в копие на декорите от снимачна площадка, нямаше как да не забележим известни личности като Орлин Павлов, Гери Турийска, Димитър  Калбуров, Косьо Лунгов, Мартин Макариев, Луиза Григорова, Весела Бабинова, Прея, Борко Чучков, филмовият екип на GANG 3000, Калин Врачански, актьорският състав на „Дъвка за балончета“, сценаристът Георги Иванов и Теодора Маркова, сценаристът и режисьор Робърт Уау и писателя и сценарист Христо Раянов, кино влогърката Андреа от “Дръж ми пуканките“, пианистката Мария Каракушева, водещи главни редактори и журналисти.

reenactment-2-jameson-film-club reenactment-3-jameson-film-club reenactment-4-jameson-film-club

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте