Нов трейлър на „You Were Never Really Here” на Лин Рамзи с Хоакин Финикс

от на 2017-12-08
 

maxresdefault

Покрай първия трейлър на „You Were Never Really Here” на Лин Рамзи („We Need To Talk About Kevin”) си припомнихме, че истински качествените филми тепърва ни очакват. Списъкът с номинирани за Independent Spirit Award 2018 също помогна да си допълним watchlist-а с някои независими заглавия, които сме забравили в суматохата. Тъй като вчера получихме чисто нов трейлър, решихме да ви припомним за обещаващия проект на Рамзи.

В основата на „You Were Never Really Here” е едноименният роман на Джонатан Еймс, а Хоакин Финикс влиза в ролята на Джо – бивш морски пехотинец и агент на ФБР, който е бил свидетел на прекалено много престъпления и познава добре болката, не само в професионалния си живот. Винаги сам, той предпочита да бъде невидим – не си позволява да има приятелства или любовници, а изкарва прехраната си като спасява млади девойки от смъртоносната хватка на сексуалното робство. Но когато високопоставен политик от Ню Йорк го наема, за да изтръгне неговата дъщеря в тийнейджърска възраст от един бордей в Манхатън, Джо разкрива една мрежа от корупционни схеми, която дори самият той не би имал възможност да разплете… И когато хората, изпратени по петите му, посягат на единствения човек в света, който все още има значение за него, Джо захвърля обета си да не наранява никого. И ако някой може да затрупа пътя си към истината с трупове – то това е именно Джо.

Вижте новия трейлър:

Ще се повторим като споменем името на Николас Виндинг Рефн, когото страшно харесваме, но в някои кадри определено усещаме влиянието на последните му филми, както и малко от психологическия подход на Кроненбърг към насилието. Сигурни сме, че ни очаква суров трилър и силно изпълнение от Хоакин, който напоследък е доста работлив и сменя с лекота разнородни роли. Припомняме ви, че съвсем скоро го видяхме като инвалида карикатурист Джон Калахан, а преди това като самия Исус Христос в „Mary Magdalene” на Гарт Дейвис.

You Were Never Really Here” ще е един от филмите на годината, озвучен от изключителния китарист на „Radiohead” Джони Грийнууд. Разпространението му ще започне на шести април от Amazon Studios. Нямаме търпение!

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте