Кино хороскоп с Мадам Лазонга – ноември 2017

от на 2017-11-04
 

IMGааа_0978

В отчаян опит да направят сайта по-вълнуващ за българската аудитория преди година редакторите прибегнаха до силите на мрака и изпратиха специални кореспонденти в Рио де Жанейро, където понастоящем пребивава великата Мадам Лазонга – единственият кино астролог във Вселената Предлагаме ви прогнозата й за този месец:

Овен

Предстои ви преразглеждане на личните ценности и приоритети. С това може да се промени и отношението ви към парите. Този месец ще имате засилен интерес към философия, проучване или езотерика. Имате възможност да се изправите срещу страховете си и да се освободите от тях. Вселената ще проявява голяма щедрост към вас през този месец. Може да задълбочите интимната си връзка с партньора ви. Възможно е да пътувате или да имате гости от чужбина.

Препоръчителни филми: „Mindhunter”, „Осъзнат живот

Телец

Ще подобрите усещането си за интегритет, но за тази цел трябва смело да заявите чувствата си. Помислете над това какво иска душата ви и как вие възприемате себе си, искате ли да промените нещо? Възможно е да намерите финансиране за ваш проект. Склонни сте през този месец да приемате различното мнение и по-малко да съдите околните и с това отношение може да привлечете нов човек в живота си или да заздравите съществуващите си взаимоотношения.

Препоръчителни филми: „Блейд Рънър 2049“, „Животът е чудесен

Близнаци

Не се вкопчвайте в миналото, живейте в настоящия момент и пуснете носталгията – тя не ви служи. Този месец от вас се искат не само приказки, а действие – интегрирайте някакъв спорт в режима си, помагайте на околните, занимавайте се с доброволческа дейност. Правете това, което ви носи радост. Покажете намеренията си към потенциален партньор и може да стартирате нова връзка с потенциал за сериозно развитие.

Препоръчителни филми: „Stranger Things”, „Warrior

Stranger Things (Netflix, 2016)

Stranger Things (Netflix, 2016)

Рак

Ще ви се иска да направите промени в средата си, дефинирайте какво точно не ви удовлетворява  и бъдете конкретни. Възможно е да финализирате даден проект или да започнете нов. Съсредоточете се върху ежедневния си режим, обърнете внимание на здравето си. Месецът ви носи изобилие, вдъхновение и забавление. Занимавайте се с нещо креативно, използвайте положителната енергия, с която ще бъдете заредени.

Препоръчителни филми: „Зоотрополис“, „Begin Again

Лъв

Ще получите професионално признание, възможно е да ви повишат. Този месец си припомнете, че вие сте творец на собствената си съдба. Ще сте заредени с творческа енергия и ще имате силна харизма. Колкото повече време прекарвате в дома си или със семейството си, толкова по-уравновесени ще се чувствате. Намирайте време за изкуство, хобита и игри. Романтичните ви взаимоотношения ще претърпят голямо развитие.

Препоръчителни филми: „Boyhood”, „Salmon Fishing in the Yemen

Дева

Ще се издигнете над ежедневните битови проблеми и ще видите живота си от различна перспектива. Може да започнете работа от вкъщи или да се запознаете с хора, които ще ви помогнат в професионалното ви развитие. Проведете сериозен разговор с член от семейството, този месец комуникативните ви способности са много добри. Ще имате успехи в учението, паметта ви ще е добра. Не се притеснявайте да изказвате мнението си свободно.

Препоръчителни филми: „Спайдър-мен: Завръщане у дома”, „Вълшебникът от Оз

The Wizard of Oz (MGM Studios, 1939)

The Wizard of Oz (MGM Studios, 1939)

Везни

Добре е да се запитате какво ви носи сигурност и от кои страхове искате са се освободите. Ще имате добра концентрация, ще надградите знанията си в дадена област. Може да имате идея за бизнес или да откриете неподозирани таланти. Нямате нужда от външна валидация, за да знаете, че сте ценни такива каквито сте. В края на месеца ще имате много дълбоки и вдъхновяващи разговори с различни събеседници.

Препоръчителни филми: „Хакер“, „All About Eve

Скорпион

Възможност за конструктивна промяна в сферата връзките. Повтарящите се проблеми ще станат видими за вас и ще искате да ги обсъдите насаме с партньора си. Ако правите това, което обичате, ще получите голямо възнаграждение. Самооценката ви също ще се подобри, ще се почувствате силно свързани с хората около вас и със света като цяло. Слушайте интуицията си – какво се крие дълбоко в душата ви, какво искате да подобрите или промените?

Препоръчителни филми: „На ръба на утрешния ден“, „The Leopard

Стрелец

Фокусирайте се върху себе си и уроците, които научихте през изминалата година. Направихте ли необходимите промени в ежедневния си режим или работата си? Ще имате засилен интерес към всичко свързано с тайни, минало и история. Добре ще ви се отрази да се занимавате с писане, медитация, йога или тай-чи. Следвайте вътрешния си глас и в края на месеца ще усетите прилив на енергия, вдъхновение и нови творчески идеи.

Препоръчителни филми: „Moonrise Kingdom”, „Името на розата

Moonrise Kingdom (2012)

Moonrise Kingdom (2012)

Козирог

Не бъдете толкова сериозни, радвайте се повече на живота и може да се запознаете с интересни събеседници и съмишленици. Пуснете контрола, позволете на вселената да ви поднася приятни изненади. Повярвайте, че мечтите ви ще се сбъднат. Очакват ви носи приятелства и връзки с големи групи от хора. Не забравяйте да отделяте време за себе си в тиха и спокойна обстановка. Планирайте кратка почивка далеч от града.

Препоръчителни филми: „Доктор Стрейндж“, „Лорънс Арабски

Водолей

Подгответе се емоционално за предстоящите промени в заобикалящата ви среда. Възможно е да задълбочите приятелствата си, да промените или обогатите социалния си кръг. Може да срещнете специален за вас човек в работна среда. Ще имате успех в професионален план, ще получите признание за добрите си бизнес идеи. Ще имате силно запомнящи се запознанства с ексцентрични, интересно мислещи или странни личности.

Препоръчителни филми: „Зверовете на дивия юг“, „Конформистът

Риби

Месецът ви носи надграждане на знанията и комуникативните ви способности. Ще се научите да слушате по-добре, да четете между редовете. Добър период за подписване на договори, концентрацията ви е добра и имате иновативни бизнес идеи. Планирайте пътуване на далечно разстояние. Следвайте естествения ход на нещата. Възможно е да срещнете човек, който да изиграе важна роля в живота ви.

Препоръчителни филми: „Хобит: Неочаквано пътешествие“, „Призрачна история

Ghost Story (2017)

Ghost Story (2017)

Пазете се от енергията на лошите филми и непременно споделете в коментарите, когато професионалните прогнози на Мадам Лазонга се сбъднат. Желаем ви успешен месец!

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте