Лигата на справедливостта

Мислехме си, че дългоочакваният нов трейлър на „Лигата на справедливостта” ще успее да тушира раздразнението ни по адрес на Warner и DC и да ни извади от леката апатия, която ни е обзела в последно време по отношение на отразяването на филма, но уви, това не се случи. Единственият човек в екипa ни, който действително се интересува и се е запалил, е решил да не гледа никакви реклами, за да не си спойлва излишно и в резултат, се включваме с този трейлър доста по-късно и то само по задължение и защото ще е срамно да не го отбележим.

Но както и да е, предполагаме, че на вас ви дреме дори още по-малко за нашите проблеми и излияния в стил „Искрено и лично” и искате да си видите трейлъра (ако вече не сте го направили) без да ви занимаваме с глупости, затова ето:

Чудим се кое е по-ужасно: музиката или Киборга. Или може би кофти ефектите, които виждаме тук-там. Ако искате, обвинете описаното ни по-горе настроение, но този трейлър ни хареса най-малко от всичко, което сме виждали до момента. В наша защита ще кажем, че вчера, когато гледахме старата реклама на кино, в действителност ни допадна доста и се надявахме да се изкефим и на тази и не мислим, че сме били предубедени в подхода си. Все пак трябва да отбележим, че в трейлъра имаше един-два момента, които бяха чудесни, чисто визуално – сънят на Лоис, началото на „инвазията” и повечето кадри, в които героите не са в CG среда. Гал Гадот също е супер, при това не само визуално.

Вашето мнение за трейъра, за „малоумния ни коментар” и „ужасния ни непрофесионализъм” може да споделите в коментарите по-долу, а сега вижте един допълнителен Instagram вариант на трейлъра, който ни харесва много повече от горния, както и нова поредица character постери.

Публикация, споделена от Justice League Movie (@justiceleague) на

Лигата на справедливостта

Лигата на справедливостта

Лигата на справедливостта

Лигата на справедливостта

Лигата на справедливостта

Режисьор на „Лигата на справедливостта” („Justice League“) е Зак Снайдър („Sucker Punch: Измислен свят“) с асистенция от Джос Уидън („Отмъстителите“). Сценарият е на Крис Терио („Арго“), а в ролите са Бен Афлек, Гал Гадот, Езра Милър, Джейсън Момоа, Рей Фишър, Хенри Кавил, Ейми Адамс, Кони Нилсън, Джеръми Айрънс, Амбър Хърд, Джо Мортън, Уилям Дефо, Дж. К. Симънс, Джон Клийз, Джеси Айзенбърг, Даян Лейн, Кирън Хайндс и Били Кръдъп.

Премиерната дата е 17 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 Comments

  1. И на мен не ми допада като визия сцената в Чернобил. Особено сега, след като са добавили допълнителни детайли (някакви пипала и кристали). Става доста претруфано (тая дума това ли значи, което си мисля ? 😀 – busy) и не знаеш какво се случва, но това го отдавам на факта, че е трейлър и всичко се случва за секунди. Надявам се във филма всичко да се разбира ясно. Киборга в самите клипове и снимки от филма ми харесва като визия и CGI, но на poster-ите изглежда доста, доста кофти. Въпреки, че към този трейлър имам най-много оплаквания, го гледах най-много от всички останали и ми харесва все повече. 😀

  2. Съмнявам се JL да има емоционалното вълнение и чисто нърдовското удоволствие, което ми докарат филмите на Снайдър по принцип първото гледане на BvS в частност, но се очертава солиден купон ноември месец.

  3. Яко са натиснали Снайдър от студиото да направи по-шаренко семейно забавление…. Дори на ниво постери не прилича на Зак, а на осиране в стил Suicide Squad, но дано греша… 🙁

    1. SS за жалост падна жертва на обстоятелствата и WB/DC са си научили урока как да не злоупотребяват с феновете си, въпреки солидния му бокс офис. WW показа, че се полагат сериозни усилия в тази посока. Аз лично съм умерен оптимист по темата.

  4. В „Антураж“ ползваха Aquaman с комедийна цел, като пример на екранизация на възможно най-нелепия комикс супергерой… И само няколко години по-късно …

    1. Не мога да разбера бъзика за „нелепия“ Аквамен и до ден днешен. Аз лично бих се насрал ако съм комиксов злодей и вбеся почти неуязвим супергерой-полубог със сприхав характер, който буквално контролира 2/3 от земната повърхност и всичките гигантски и митични зверове в нея, да не говорим за цялата високотехнологична армия на Атлантида, които са му на пряко подчинение . А да, и размахва смело едно от най-страховитите митични оръжия , които Земята е виждала и е сериозно обучен ръкопашен боец и командир и е неуязвим към отрови и удавяне.

  5. Ми той Киборга и в комиксите е мега-безинтересен
    ама, нали е черен….

  6. Прави ли ви впечталение подчерка на Уидън в трейлъра? Бързите кадри в началото – експлозията в някаква голяма сграда, , Уондър Уоман отчаяно казваща : „Invasion“, точно както Тони Старк казва в трейлъра на Avengers 2: „This is it! This is the end of the path i started us on“ , малкото момиченце гледащо през прозореца, полицая/ката излизаща от патрулката..

    1. Ти па, все едно Снайдър да спре да ползва slow-motion, Ейбрамс да спре със lens-flare-ите или Бей да спре да взривява разни работи…

    2. За разлика от Снайдър и Бей, в едно интервю Абрамс каза, че жена му го е строгосала заради тия тъпи lens flares и той й обещал, че в Star Wars: The Force Awakens няма да има, което и стана. Но кой знае дали в следващия му филм няма пак да прибегне до тях…

  7. Времетраенето на филма не е определено от режисьорите Зак Снайдър и Джос Уедън, а от изпълнителния директор на „Уорнър” Кевин Цуджихара, който е настоял филмът да не надвишава два часа.