Чуйте повече от Пениуайз в нова телевизионна реклама на „То“ от Андрес Мушети

от на 2017-08-02
 

Както писахме и покрай предишната новина по темата, в която ви представихме последния смразяващ трейлър на новата адаптация по романа на Стивън Кинг  „То“ от Андрес Мушети, в екипа ни има неподправени фенове на историята и зловещия клоун. Надяваме се филмът да се е получил добре и да улавя поне част от атмосферата и влиянието на книгата.Днес в нова телевизионна реклама получаваме повече от Пениуайз и ненормалния му глас, който се е получил чудесно.

Решихме да споделим, но преди това ви припомняме официалния синопсис от издателство „Бард“:

Обещание, дадено преди двайсет и осем години събира отново седем души в Дери, Мейн, където като деца са се борили с едно зло създание, което убива деца. Без да са сигурни, че техният Клуб на неудачниците е успял да го унищожи навремето, седмината се заклеват да се върнат в Дери, ако То пак се появи. Сега отново някой убива деца и потиснатите им спомени от онова лято се връщат, докато се готвят за битка с чудовището, спотайващо се в каналите на Дери.

Режисьор на „То“ е Андрес Мушети („Mama“) по сценарий на Чейс Палмър, Гари Доберман и Кари Фукунага. Сред актьорите са Бил Скарсгард, Джейдън Либерхър, Фин Улфхард, София Лилис, Джак Дилън Грейзър, Уайът Олеф, Чоузен Джейкъбс, Джереми Рей Тайлър, Оуен Тийг, Пип Дуайър, Стюарт Хюз, Стивън Богарт, Ари Коен, Меган Шарпантие, Никълъс Хамилтън, Джаксън Робърт Скот, Джейк Сим, Хавиер Ботет, Логан Томпсън и др.

Пpемиерата е предвидена за 8 септември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Ванката
  2017-08-03 at 12:38

  Не впечатлява .. Дано да се съсредоточат повече над други аспекти от книгата

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-08-03 at 13:54

  Времетраенето на филма ще е 135 мин. и макар това да е с 40 мин. повече от провала „Тъмната кула“, пак ми се струва малко.

  Отговор

  • 2017-08-03 at 14:20

   С цялото наблягане на хоръра в трейлърите, взех да се притеснявам какво ще махнат и какво ще оставят :)


  • UZUMAKI
   2017-08-03 at 17:01

   Me too.


  • Shark
   2017-08-07 at 11:06

   Все пак това е само част 1.


  • UZUMAKI
   2017-08-07 at 11:48

   Пак е малко, предвид количеството събития, митология и керъктър дивелъпмънт в романа.


  • radi
   2017-08-07 at 15:32

   Мен ме радва, че е R рейтинг


 • Christ
  2017-08-04 at 08:48

  Нищо няма да махат или оставят, това е историята на момчетата, не е цялата история. Не знам защо плюете преди да сте видели за какво става въпрос. Вярно е, че по Кинг има много малко успешни екранизации, защото на никой явно не му се занимава да навлезе надълбоко в историите, а и някои неща просто не могат да бъдат разказани, тъй като всеки ги преживява индивидуално, поне при мен е така като чета неговите творби. Нека видим дали ще се получи или не. Аз лично нямам търпение да го гледам.

  Отговор

Коментирайте