Клипове и поглед зад кулисите на „Wind River” с Джеръми Ренър и Елизабет Олсън

от на 2017-08-06
 

Вече ви представихме трейлър на снежния трилър-мистерия „Wind River”, режисиран от сценариста на „Сикарио” и „На всяка цена”  Тейлър Шеридан, като още тогава споменахме, че филмът изглежда чудесно и с удоволствие ще го гледаме. Още повече, че измежду големите комиксови адаптации имаме нужда от по-малки продукции. Вчера получихме доста клипове от „Wind River”, които днес споделяме с вас, в случай, че имате желание да добиете по-богата представа за историята и героите.

Припомняме ви, че филмът е с участието на Джеръми Ренър и Елизабет Олсън, а историята проследява един новак-агент на ФБР (Олсън) в разследването на убийство на местно момиче в отдалечен индиански резерват. С помощта на следотърсач (Ренър), който крие мрачно минало и има дългогодишни приятелски отношения с местната общност, тя се надява да разкрие странните обстоятелства около мистериозната смърт…

Вижте клиповете:

Ние ще се въздържим от коментар. Засега няма да гледаме клиповете. Предпочитаме да сме неподготвени за този филм. В допълнение към тях ви предлагаме да хвърлите поглед на споменатите по-горе видеа, които ни отвеждат зад кулисите и ни запознават с актьорите, техните герои и самата история. Вижте:

Режисьор и сценарист на „Wind River” е Тейлър Шеридан („Сикарио” и „На всяка цена”). В ролите са Джеръми Ренър, Елизабет Олсън, Джулия Джоунс, Джон Бърнтал, Джил Бирмингам, Греъм Грийн, Келси Асбайл. Саундтракът е дело на Ник Кейв и Уорън Елис.

Премиерата е на 4 август 2017.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте