Антонио Бандерас

Warner Bros. представиха нов трейлър на драмата „The 33”, вдъхновена от кризата с чилийските миньори от 5 август 2010 г. Тогава, вследствие на авария се срути мината „Сан Хосе” за добив на злато и мед в Чили, вследствие на което 33-ма души останаха затрупани на 700 метра под земята в продължение на 69 дни. „The 33” разказва историята на хванатите в капан миньори, на техните семейства и на хората, които изготвят плана за тяхното спасение.

Вижте новия трейлър, който е премонтиран специално за американската публика. Резултатът е дори още по-насилствено сантиментален от първата реклама, която видяхме в началото на април.

Сигурни сме, че някъде там, затрупан (извинете ни за „pun”-а) под тоновете сантиментализъм, подчертан безобразно от песента „Say Something” на „A Great Big World”, евтин драматизъм (то не е чест, семейство, силата на човешкия дух и т.н.) и ужасни акценти, се крие наистина добър филм. Нямаме нищо против мъничко сантименти, смятаме, че даже са задължителни за този тип история, но това тук е прекалено. Надяваме се да са само рекламите, а самият филм да не е толкова очевиден.

плакат

The 33” е дело на мексиканската режисьорка Патрисия Риген („Under the Same Moon”), а сценаристи са Мико Алане („5 Days of War”) и Хосе Ривера („The Motorcycle Diaries”). В ролите ще видим  Антонио Бандерас, Родриго Санторо, Лу Даймън Филипс, Жулиет Бинош, Марио Касас, Гейбриъл Бърн, Джейкъб Варгас, Коти ди Пабло и други.

Чилийската премиера на филма е 6 август 2015 – точно пет години след инцидента, а в Щатите ще се появи на 13 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *