Докато сме в очакване на първият трейлър (който се очаква утре) на „The Snowman” на Томас Алфредсон, получаваме нов поглед към един друг обещаващ снежен трилър-мистерия – „Wind River”, режисиран от сценариста на отличните „Сикарио” и „На всяка цена”  Тейлър Шеридан.

Филмът е с участието на Джеръми Ренър и Елизабет Олсън, а историята проследява един новак-агент на ФБР (Олсън) в разследването на убийство на местно момиче в отдалечен индиански резерват. С помощта на следотърсач (Ренър), който крие мрачно минало и има дългогодишни приятелски отношения с местната общност, тя се надява да разкрие странните обстоятелства около мистериозната смърт…

Вече видяхме един обещаващ трейлър на „Wind River”, който беше доста красноречив по отношение, както на атмосферата, така и на историята, а тази нова реклама цели да привлече вниманието на публиката с отличните отзиви, които си спечели филма на фестивалите в Сънданс и Кан. Вижте.

https://www.youtube.com/watch?v=fB8qx_JJVKY

Обичаме подобни истории, а трейлърите изглеждат доста обещаващо. Като прибавим отличните отзиви, които получава филма, както и творческия екип в лицето на Ренър, Олсън и най-вече Тейлър Шеридан, чиито „Сикарио” и „На всяка цена” харесваме адски много, директно отбелязваме „Wind River” като един от задължителните филми за годината.

В допълнение вижте няколко постера.

постер wind-river-poster-2-20170718 wind-river-poster-3-20170718 wind-river-poster-4-20170718 плакат

Режисьор и сценарист на „Wind River” е Тейлър Шеридан („Сикарио” и „На всяка цена”). В ролите са Джеръми Ренър, Елизабет Олсън, Джулия Джоунс, Джон Бърнтал, Джил Бирмингам, Греъм Грийн, Келси Асбайл. Саундтракът е дело на Ник Кейв и Уорън Елис.

Премиерата е на 4 август 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Wind river ,snowman?Kак пък винаги излизат 2 филма с подобна тематика?