Rainn-Wilson-in-Shimmer-Lake-2000-x-1000

Ако и във вашия живот има константна нужда от черния хумор на „Фарго“, която дори чудесният трети сезон не успява да задоволи, от Netflix отново за насреща.

Действието в криминалната драма „Shimmer Lake” се развива наобратно, а сценарият и режисурата са дело на Орен Узиел („God Particle”). Въпреки че идеята за развиване на сюжета от края към началото веднага извиква в ума неподражаемия „Мементо“ на Кристофър Нолан, тук по-осезаемо е влиянието на „Фарго“. Мразовитият, клаустрофобичен сетинг, населен с доблестни пазители на реда и кретеноидни обирджии осигурява атмосферата, а музиката допълнително подсилва внушението, че ще гледаме филм, силно повлиян от опуса на братя Коен.

Бенджамин Уолкър ще влезе в ролята на шериф, който издирва трима заподозрени в банков обир, двама от които ще бъдат изиграни от Рейн Уилсън и Уайът Ръсел. Предлагаме ви да видите за какво става въпрос:

Трейлърът представя комичния и мрачен тон, и ни харесва, че макар да показва много, всъщност не разбираме почти нищо за комплексния наратив. Определено планираме да си заделим някой дъждовен съботен следобед за филма.

Ето и един официален синопсис:

„Развивайки се наобратно, този забавен криминален трилър разказва за местен шериф, издирващ трима заподозрени в банков обир мъже, един от които е брат му“

В ролите влизат още Стефани Сигман, Роб Кордри, Адам Пали, Рон Ливингстън и Джон Майкъл Хигинс.

“Shimmer Lake” ще бъде наличен на платформата на Netflix от 9 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *