Нецензуриран трейлър на „The Hitman’s Bodyguard” с Райън Рейнолдс и Самюъл Л. Джаксън

от на 2017-04-17
 

Вече няколко дни подминаваме този филм, но в последния ден от празниците решихме, че малко простотийка няма да се отрази зле на никого. Става дума за екшън комедията „The Hitman’s Bodyguard”, в която Райън Рейнолдс влиза в ролята на топ бодигард от световна величина, на когото му се налага да охранява най-големия си враг – един от най-известните наемни убийци в света (Самюъл Л. Джаксан), който трябва да свидетелства по дело в Международния съд.

На хартия завръзката не звучи зле, но за съжаление, реализацията е дело на невдъхващите доверие Том О’Конър, сценарист на „Fire with Fire”, и Патрик Хюс, режисьор на „Непобедимите 3”. За капак, част от филма е снимана у нас, което моментално би трябвало да задейства червен сигнал някъде в съзнанието ви. Не казваме, че „The Hitman’s Bodyguard” непременно ще бъде пълен боклук, но е добра идея да подходите към него с известна доза съмнение и предпазливост.

Вижте първия трейлър.

Motherfucker… that looks bad! Както казахме и в началото, виждаме известен потенциал за не особено оригинална, но за сметка на това развлекателна екшън-комедия, но за съжаление, реализацията е на доста ниско ниво. Чарът на Рейнолдс и Джаксън е на лице, но за нас той не спасява нещата дори на ниво трейлър и не виждаме как ще успее да извади целия филм.

Ако закачката с „Бодигард” с Кевин Костнър и Уитни Хюстън ви е допаднала, може би ще ви допадне и постерът на филма:

hitmanbodyguardtiny

Просто за припомняне:

bodyguardposter-20170417

Режисьор на „The Hitman’s Bodyguard” е Патрик Хюс („Непобедимите 3”). Освен Райън Рейнолдс и Самюъл Л. Джаксън, в ролите ще видим още Салма Хайек, Гари Олдман, Елъди Йънг, Кристи Мичъл и други.

Премиерата е 18 август.

коментари
 
Отговорете »

 
 • stealth
  2017-04-17 at 13:38

  Изглежда страхотно 😀
  Не, сериозно, кой би имал някакви очаквания, освен да се убият два часа с неангажираща екшън комедия? Дано само не се оливат прекалено много с Бодигард, иначе е яко (особено постерът).

  Отговор

 • radi
  2017-04-17 at 15:38

  Комедия не гледам от 3-4 години. Ама това ми хареса :)

  Отговор

 • Gogoto
  2017-04-17 at 19:20

  Може да изглежда нелепо, но от „хубавото“ нелепо, съсипах се от смях с тоя трейлър. Определено ще му се отделят 2 часа по нататъка, но едва ли на кино, че да не ми избожда очите чисто технически реализацията 😀

  Отговор

  • radi
   2017-04-17 at 21:13

   А тези, които бяха изпипани, смешките ги нямаше


  • UZUMAKI
   2017-04-18 at 01:35

   На мен ми изглежда по-скоро ужасно тъп, но ако някоя вечер ми се убиват мозъчни клетки, какво пък…


 • Росен
  2017-04-17 at 22:28

  И саундтрака ли са ползвали?

  Отговор

 • Dorrian
  2017-04-17 at 23:28

  Това ще е известно като ‘The muthafucka movie’ :)

  Нямам търпение да го изпиратствам.

  Отговор

 • Чернев
  2017-04-18 at 15:06

  When Wade Wilson met Nick Fury. 😀 😀 Имам сериозно подозрение, че тоя филм се е „родил“ вследствие на част от останалите майтапи от оригиналния Deadpool.

  Отговор

Коментирайте