Hoви постери, президентски ТВ-спот и японски трейлър на „Resident Evil: The Final Chapter“ с Мила Йовович

от на 2016-12-08
 
 Мила Йовович в ролята на clickbait

Мила Йовович в ролята на clickbait

Oтдавна не сме пускали нищо ново около предстоящото хапче против инсомния, озаглавено „Resident Evil: The Final Chapter“, но решихме, че е време пак да му обърнем внимание. Първо ще ви покажем кратък ТВ-спот, който споделяме с известно закъснение (не че има каквото и да е значение), тъй като беше разпространен онлайн преди седмици в синхрон с наскоро приключилите президентски избори в САЩ – ето го:

Пак със закъснение ви разкриваме и втори японски трейлър (първия ви го показахме тук), който с нищо не променя негативното ни отношение към проекта:

Към горните прозявки прибавяме и още няколко кичозни постера, последният  от които най-вероятно ще е финален, макар че в днешно време човек никога не знае:

resident_evil_the_final_chapter_ver6_xlg resident_evil_the_final_chapter_ver7_xlg czeonhzw8aa3glo

Resident Evil: The Final Chapter“ е режисиран от Пол У. С. Андерсън („Смъртоносен хоризонт“) и ще дебютира из кината в Япония след десетина дни, а следващия месец ще стартира и по световните екрани. В ролите са Мила Йовович, Али Лартер, Шон Робъртс, Уилям Леви, Руби Роуз, Иън Глен, Оуен Макен, Фрейзър Джеймс, Рола и др.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте