Джесика Бийл и Madame Hydra

Update: Май не трябваше да бавим толкова тази новина – едва я пуснахме и вече има опровержение. Collider обявиха, че преговорите между Бийл и „20th Century Fox” са се разпаднали и студиото вече разговаря с други актриси. Снимките на „The Wolverine” започват следващия месец (в Австралия и Япония), така че съвсем скоро ще разберем коя красавица ще поеме ролята на Viper.

–––––––-

Не се вълнувайте, не е съвсем сигурно, но очевидно има шанс да видим Джесика Бийл като злодей в предстоящото продължение на „Х-мен Началото: Върколак”, „The Wolverine”, което означава, че в крайна сметка може и да му хвърлим едно око.

Въпреки че първоначалните новини бяха съвсем категорични, самата Джесика, на пресконференция по повод „Зов за завръщане” (чрез E! News), обяви: „Не е напълно вярно. Малко е рано да се каже.” Но ако в някой момент – по възможност по-скоро – се окаже, че договорът е подписан, ролята на Бийл най-вероятно ще е Viper, позната още като Madame Hydra.

Наистина се натрупаха доста „вероятно”, „несигурно”, „може би”, „ако” и т.н., така че няма да изпадаме в излишни подробности. Ще кажем само, че Бийл като Viper ще изглежда направо възмутително добре и отношенията й с Логан няма да са съвсем типични – нито тя е обикновен злодей, нито той е класически герой. За ролята на истински, неподправен гадняр Джеймс Манголд е избрал Уил Юн Лий, който ще играе Сребърния самурай. В една-две от вариациите на „Marvel” вселената Viper и Silver Samurai са се засичали – веднъж като шефка и наемник, веднъж като съпруг и съпруга, веднъж дори му спасява живота. Засега обаче не знаем каква точно ще е историята на филма.

Макар и несигурна, тази кастинг новина леко покачва интереса ни към проекта на Джеймс Манголд. Но не кой знае колко.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *