Мери Елизабет Уинстед – „10 Cloverfield Lane”
Мери Елизабет Уинстед – „10 Cloverfield Lane”

Дълга е редицата на продължения и премиери на сериали, която стартира с приближаването на есента. И макар че тази година ще ни липсва супер очакваният трети сезон на „Fargo“, от Collider вчера съобщиха, че към вече официално потвърдените роли за Юън Макгрегър и Кари Куун, ще се присъедини Мери Елизабет Уинстед. Ако на пръв прочит името ѝ не ви говори нищо и не споделяте вълнението ни, то препоръчваме един от по-добрите филми тази година – „10 Cloverfield Lane”, – където убедителната ѝ игра беше сравнима с тази на колосалния Джон Гуудман.

Ето информация от официалното прес-съобщение:

„Уинстед ще играе „Ники Сванго“, хитра и съблазнителна доскорошна затворничка, със страст към състезателната игра на бридж. Ники е жена с план, фокусирана върху това да бъде винаги поне един ход пред своите опоненти“

След отлич(ител)ния първи сезон, втори успя да надскочи високата летва, като отново не пропусна да нацели all the rights spots, а третият отсега се очертава като телевизионно събитие. В първите два сезона станахме свидетели на дузина запомнящи се образи и предвид заформящия се сериозен каст всякакви съмнения, че традицията ще продължи, започват да се изтриват.

Все още не знаем почти нищичко за сюжета на следващия сезон, освен че сетингът отново ще прескочи във времето, но този път действието ще се развива в наши дни, през 2010 година. Вторият сезон е с 18 номинации за „Еми“ и вероятността да прибави още камара награди към вече присъдените му, определено е в негова полза.

Снимка: Матияш Кламър
Снимка: Матияш Кламър

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments