По една или друга причина ние не сме от хората, които следят „Под прикритие”. Знаем обаче, че сериалът е изключително популярен както у нас така и в чужбина и ни се струва, че на многобройните му фенове ще им е интересно да научат за стартирането на ново онлайн шоу със заглавие „Без прикритие”, което е посветено на поредицата и което не само ще ги срещне с любимите им актьори, но ще им даде възможност да спечелят наистина интересни награди.

bez-prikritie-img05-20160912

Повече подробности вижте в официалното прессъобщение.

Продуцентите на най-успешния телевизионен сериал „Под прикритие” очароват отново публиката си с оригинално онлайн шоу със заглавие „Без прикритие”! В него феновете на екшъна ще могат пак да се срещнат с любимите си герои в отделни класации, събрали есенцията на култовия сериал и неповторимия талант на актьорския състав!

Водещи на шоуто са Александър Сано (Косъма) и неговата екранна любов Ади (в ролята прекрасната Миленита).

Без прикритие” вече стартира и може да се гледа онлайн в официалния му канал в YouTube или на сайта на БНТ.  Всяка неделя – премиера на нов епизод! Дотук те бяха посветени на „Най-великите сцени от „Под прикритие”, „Най-култови реплики”, „Най-любим герой и героиня”. Зрителите играят основна роля в подреждането на класациите и участват в игра за емблематични за сериала предмети! Вече са ясни имената на спечелилите маската на Куката, очилата на Иво Андонов и ножа на Мартин!

Вчера, 11 септември, беше е премиерата най-новия епизод на „Без прикритие”, посветен на „Най-ключовите убийства в „Под прикритие”!

Без Прикритие“ Ви дава още една възможност да се присъедините към милионите фенове на сериала и да участвате в игрите и подредбата на най-доброто, най-вълнуващото, най-запомнящото се, най-провокативното, най-емоционалното от „Под прикритие”!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *