Близнаците Питър и Майкъл Спириг се заемат с трилъра „Winchester“

от на 2016-09-15
 
Братята Спириг

Братята Спириг

Братята Питър и Майкъл Спириг с всеки свой нов пpoект се справят в пъти по-добре от предния – дори бихме казали, че „Predestination“ си е съвсем солиден жанров филм и наистина интелигентно разказан сай-фай трилър (припомнете си трейлъра му тук). Затова сме с позитивна нагласа относно продукцията „Winchester“, която би трябвало да започне снимки през март следващата година из локации в Австралия и САЩ.

Сценарият, който двамата Спириг са написали заедно с Том Воън, ни запознава със Сара Уинчестър (ролята е предвидена за Хелън Мирън) – наследник на богата семейна фирма за оръжия, която започва да подозира, че е преследвана от призраците на хора, загинали вследствие на употребата на пушките, произведени от фамилията й. След кончината на нейния съпруг и на детето й, тя решава с парите си да построи имение, което да държи надалеч злите сили. Джейсън Кларк вероятно ще се превъплъти като психиатър-скептик от Сан Франциско, който е нает, за да оцени психическото състояние на Сара. Разбира се, като се има предвид кои точно са авторите на тази бъдеща страховита творба с потенциално свръхестествени елементи, не е изненада, че той ще се изправи пред обстоятелства, които ще разклатят рационалната му нагласа.

Winchester“ все още няма насрочена премиерна дата.

коментари
 
Отговорете »

 
 • radi
  2016-09-15 at 14:04

  Първоначално си помислих ,че става въпрос за братята Winchester от Супернатурал сериала :)

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-09-15 at 15:32

  „Undead“ хич не ми хареса и едвам го понесох, „Daybreakers“ беше гледаем, но адски средняшки, но „Predestination“ е супер и дори с удоволствие бих го гледал пак.

  Отговор

 • radi
  2016-09-15 at 20:53

  „Predestination“ не ми е познато и сиг. не съм го гледал

  Отговор

Коментирайте